Τελείωσε το πρωτάθλημα που περίλαμπρα ξεγύμνωσε τη μαύρη του αλήθεια. Να το πούμε απλά και κατανοητά, ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Δεν υπήρξε ανταγωνισμός για την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Και ούτε πρόκειται να υπάρξει στη συνέχεια με τα παιχνιδάκια των ΠΑΕ στα μπαράζ, τα αποκαλούμενα play-off, που κατέλαβαν τις έξι πρώτες θέσεις στη βαθμολογία. Ποιος ανάπηρος και παραπληγικός να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό;

Πρόβλημα για τον άμοιρο Ολυμπιακό. Να υποχρεώνεται να μπλέκεται με αντιπάλους προβληματικούς και σχεδόν τυφλούς. Το πιθανότερο να… στραβωθεί και ο ίδιος, κι αυτό μόνο έκπληξη δεν αποτελεί. Σαν τον ναυαγό της χολιγουντιανής ταινίας, ο οποίος σώθηκε τελικά, αλλά επηρεάστηκε τόσο βαθιά από τη ζωή στη μοναξιά, με συνέπεια να έχει αδυναμία να προσαρμοστεί όταν επανήλθε στην κανονική ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδόν απίθανο είναι ο Ολυμπιακός (φώτο) να κουβαλήσει μόνος του όλο το βάρος του πρωταθλήματος, δηλαδή να καλύψει αυτός το αγωνιστικό έλλειμμα των άλλων ομάδων… κορυφής, χωρίς να χάσει λάμψη και αύρα υγιούς ομάδας. Μέσα στους τυφλούς θα γίνει θέλει, δεν θέλει και ολίγον… μονόφθαλμος.

Τι άλλο από έναν ακόμα ανταγωνισμό ομάδων που δεν θεωρούνται πλήρεις, ακόμα για τα στάνταρ του ντόπιου πρωταθλήματος, προβλέπεται να είναι η… σφαγή των play-off. Ο Άρης στέκεται καλά, ο Αστέρας είναι ερωτηματικό, ενώ τα μπλου τσιπ του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι για τα μπάζα.

………………………………………………………

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να, γιατί σκοράρει κάθε μέρα ο Covid-19, apodytiriakias.gr

ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης