Η εθνική ομάδα είναι national project. Πρώτα να σημειώσουμε αυτή τη λεπτομέρεια πριν πούμε οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς, ευτυχώς, αν δεν το εμπεδώσουμε αυτό, ότι η εθνική ομάδα είναι εθνικό προϊόν, δεν έχει καμμία αξία οτιδήποτε αναφερθεί, σχολιαστεί σχετικώς.

Δεν είναι μόνον τα αποτελέσματα στους αγώνες της εθνικής που ενδιαφέρουν. Μετράει και η απόδοση της, η εν γένει εμφάνιση της στις διεθνείς διοργανώσεις. Ακόμα ποιος είναι ο προπονητής. Εθνικό προϊόν η ελληνική ομάδα διότι και κονομάει από τους χορηγούς και φτιάχνει έτσι ή, αλλοιώς τη διεθνή εικόνα της χώρας.
Όχι, δεν λέω ότι λύνει θέματα εθνικά και οικονομικά η εθνική ομάδα ακόμα κι αν διακριθεί αγωνιστικά. Λέω το άλλο. Ότι στην εθνική ομάδα δεν χωράνε κατινιές. Δηλαδή; Ένας δημοσιογράφος, ο Καρπετόπουλος έγραψε ότι τον έχουν για ξού τον Ρανιέρι. Απίστευτο. Χοντρό. Τόσο ενωρίς να τον απολύσουν τον Ιταλό αν η εθνική ξαναχάσει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν είσαι ΕΠΟ ακολουθείς τη χρυσή συνταγή. Άστον να γράφει ό,τι θέλει, τον όποιον. Άστον να λέει ό,τι θέλει, τον όποιον. Η ΕΠΟ τι έκανε; Για να δικαιολογήσει το μεροκάματό του ο διευθυντής επικοινωνίας της ομοσπονδίας κατηγόρησε τον δημοσιογράφο για μάνατζερ. Ότι εξυπηρετεί συμφέροντα μάνατζερ, όμως με τρόπο όχι ευπρεπή.

Τα πάντα μπορείς να πεις με τον κατάλληλο τρόπο. Όχι με τέτοιον που να σε κατεβάζει πιο κάτω απ’ αυτόν που σχολιάζεις.

ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ στην Εθνική ομάδα, γράφει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης