Και οι 7 αρχηγοί του debate είναι της πλάκας!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 09:18
Και οι 7 αρχηγοί του debate είναι της πλάκας!
Τσίπρας και Μεϊμαράκης, Θεοδωράκης και Κουτσούμπας, Λαφαζάνης και Καμμένος, συν και την κυρία Φώφη Γεννηματά, θα στηθούν απόψε στο debate των πολιτικών αρχηγών. Γελοία ιστορία! Και το έργο γίνεται ακόμα πιο καραγκιοζίστικο διότι στην παράσταση συμμετέχουν και δημοσιογράφοι. Που δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά τηλεπερσόνες. Μην τα μπερδεύουμε.

Θα σου πω εγώ τι θα έλεγε στους 7 παραμυθάδες κομματάρχες κάποιος αν ήταν αληθινός δημοσιογράφος. Μιλάω για το δημοσιογράφο που δεν εκπροσωπεί... κανάλι τηλεόρασης, όπως οι κύριοι και οι κυρίες που θα «ανακρίνουν»… παραμύθι φούρναρης τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Κύριοι, του Σύριζα και της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, έχει καμία σημασία το τι θα μας πείτε, όταν ΟΥΤΕ ΜΙΑ κυβέρνηση στον αιώνα δεν εφάρμοσε μετεκλογικά τις π@π@ριές που... δεσμευόταν.

Αυτό θα έλεγε ο αληθινός δημοσιογράφος. Ο Δημοσιογράφος με δέλτα κεφαλαίο που δεν εκπροσωπεί ούτε κανάλια, ούτε κόμματα, ούτε τον λαό! Ο αληθινός δημοσιογράφος εκπροσωπεί και λειτουργεί μόνον τη δημοσιογραφία. Όπως ο δικαστής τη δικαιοσύνη. Όπως ο ιατρός την ιατρική.

Το debate είναι μια αμερικανιά, ένα σκέτο θέατρο, όπου ο πολιτικός ακόμα κι αν πιστεύει ειλικρινά όσα υποστηρίζει δεν έχουν καμία αξία ό, τι κι αν πει. Επειδή στην πράξη δεν θα τα εφαρμόσει αν γίνει κυβέρνηση. Και επειδή είναι κομπιναδόρικο σαν αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για πράγματα που αυτός θα έκανε τα ίδια αν βρισκόταν στη θέση της.

Κάντε μου τη χάρη, θεατρίνοι. Που με την αβάντα των τηλεοπτικών δημοσιογράφων θα ψαρεύεται ψήφους με το debate. Με τα λόγια, δηλαδή.

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ με τον Κεφαλογιάννη και τον καμεραμάν της ΕΡΤ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 09:23