Ο Βενιζέλος, λέει, κάρφωσε τον Γιώργο Παπανδρέου. Μαλακίες. Τι περιμένεις να σου πουν οι φυλλάδες. Κι όσοι γραφιάδες μαλακίζονται στα site. Και ο Σημίτης, λέει, έριξε τις πρόκες του τον Γιώργο Παπανδρέου. Λόγια. Τι άλλο; Πολιτικοί είναι οι άνθρωποι, αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Λόγια. Του κοπανιστού αέρα.

Ο πολιτικός είναι για να μιλάει, όχι για να κάνει. Δεν φταίει αυτός. Διαβάζεις αποδυτηριάκια. Πίνεις τις υπέρτατες αλήθειες. Ποιος πολιτικός; Δεν θα κρίνουμε πρώτα το παιδί και μετά τον γονιό του, όχι βέβαια. Γέννημα του κοσμάκη είναι ο πολιτικός. Και επειδή ο κόσμος εξ ορισμού έχει αδυναμία να κρίνει πράξεις, περιορίζεται να παραμυθιάζεται με το μπλα μπλα των πολιτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι φταίει ο πολιτικός όταν εξαρτάται από τον πολτό, από την μάζα; Και αφού η μάζα, ο κοσμάκης διαμορφώνει άποψη από το σαλιάρισμα των πολιτικών, γι’ αυτό και εκείνοι το ρίχνουν στις παπαρδέλες.

Μας στοίχησε, λέει, ο Σημίτης η μπαρούφα “Λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου. Ώπα, ρε! Ούτε μπαρούφα, ούτε ψέμα, ούτε λάθος ήταν εκείνο που είπε ο Γιώργος παραμονές εκλογών του 2009. Το παλληκάρι από το 2004 έχανε σ’ όλες τις εκλογές! Βουλευτικές, ευρωπαϊκές, δημοτικές. Μέχρι που έπαθε τη συντριβή το ΠΑΣΟΚ το 2007. Τι να έκανε το γιος του απατεώνα Ανδρέα; Είπε αυτό που τον οδήγησε στη νίκη. Και ΟΥΔΕΙΣ επώνυμος πασόκος είπε “τι είναι αυτή η μπαρούφα που αμόλυσες, Γιώργο;”.

Και λέει ο Κινέζος ότι στοίχισε στην παράταξη το “Λεφτά υπάρχουν”. Στα παπάρια μου. Οι άνθρωποι είναι για ξύλο. Για γιαούρτωμα. Τι μ’ ενδιαφέρει, ρε, εμένα αν στοίχησε στην παράταξη αυτό που κόστισε στην Ελλάδα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για το παραβάν που είπε ο Βενιζέλος, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης