Και το νέο πρωτάθλημα με τον... Τσίπρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017, 09:36
Και το νέο πρωτάθλημα με τον... Τσίπρα
Δεν έζησα κανένα θρίλερ την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, χθες Κυριακή. Σχεδόν αδιάφορο με άφησε η εξέλιξη στα παιχνιδάκια που μου έκαναν ζάπινγκ στο συνδρομητικό κανάλι. Και τι να περίμενα, θα μου πεις. Ποια αγωνία να με κερδίσει. Τι να γινόταν για να μου αποσπάσει την προσοχή.

Ότι σώθηκε ο Ηρακλής, ότι η Ξάνθη έμεινε εκτός play-off, ότι υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός, ότι ο Ολυμπιακός πήρε και το έβδομο σερί.

Σημασία έχει το άλλο. Ότι μ’ αυτές κι όχι κάποιες άλλες ομαδούλες, το προσεχές πρωτάθλημα που θα φάμε στη μάπα, θα είναι το ίδιο. Εντελώς! Είτε το έχανε ο Ολυμπιακός, είτε παρέμενε στην κατηγορία η Βέροια, είτε ο Πανιώνιος έχανε τα play-offs.

Ήρθε στα πράγματα ο Τσίπρας. Και λοιπόν; Δεν άλλαξε τίποτα. Πρώτη φορά αριστερά, λέει. Πρώτη, τελευταία, και με κυβέρνηση Σύριζα η κατάσταση είναι ίδια. Και χειρότερη.

Αυτό μας ενδιαφέρει. Να γίνει αλλαγή. Να στηθεί, να οργανωθεί ένα καλό πρωτάθλημα. Να βλέπουμε μπάλα της προκοπής. Χωρίς τα αφεντικά των ΠΑΕ να δυσφημούν το έργο.Ε, αυτό δεν προβλέπεται τούτον τον αιώνα.
.............................................
Γιατί ο Μαρινάκης θεωρεί τον εαυτό του πιο ισχυρό από τον Ολυμπιακό, διάβασε apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017, 09:36