Με την ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ πήρε τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ κέρδισε, όχι το ποδόσφαιρο, που δεν χάνει ποτέ. Δεν έχει ανάγκη από καμμία ΑΕΚ, από καμμία ομάδα το ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα και οι ομάδες του έχουν ανάγκη από τέτοιες εμφανίσεις που να δικαιώνουν το όνομά τους.

«Κλασικό ντέρμπυ» χαρακτήρισε ο Πογιέτ το ματσάκι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 με γκολ που μπήκε με χίλια ζόρια. Και πώς να μπει η μπάλλα περισσότερες φορές στα δίχτυα όταν και οι δύο ομαδάρες ήταν ανίκανες να φτιάξουν φάσεις, ευκαιρίες. Να παρουσιάσουν ποδόσφαιρο της προκοπής. Τελικά το ντέρμπυ ήταν μια κλασική μάπα που απογοήτευσε. Πιο πολύ η ΑΕΚ που ήταν πολύ καλύτερη του ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύτερη η ΑΕΚ, όμως όχι καλή. Πως, άλλωστε, να την πεις καλή όταν έδωσε δικαιώματα και έβαλε μέσα στην περιοχή της τον ΠΑΟΚ στα τελευταία πεντάλεπτα.

Φοβερό. Η «καλύτερη» ΑΕΚ, όχι η καλή, ειδικά μετά την αποβολή του Μπερμπάτωφ στο 83, μετέτρεψε σε θρίλερ αυτό το χαμηλότατης ποιότητας παιχνίδι.

Ανά πάσα στιγμή οι γηπεδούχοι κινδύνευαν να δεχθούν το γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θλιβερός ο ΠΑΟΚ. Μέχρι που σκεπτόσουν, επειδή έπρεπε να δώσεις μια εξήγηση, μήπως οι παίκτες θέλουν να διώξουν τον προπονητή τους. Τι άλλο να πεις για την κακή τους εμφάνιση.

Αποκρουστικό θέαμα. Κοτζάμ ΠΑΟΚ, όχι ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό, από το πρώτο λεπτό να έχει τραβηχτεί πίσω, να έχει αναλάβει ρόλο κομπάρσου, ούτε καν δευτεροαγωνιστή. Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ισοπαλία, δεν είχε ανάγκη τους βαθμούς της νίκης;

Ο Τούντωρ ”απέβαλε” και όχι ο διαιτητής τον Μπερμπάτωφ, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης