Κωλοτούμπες και ο Λαφαζάνης με τον Γλέζο!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 09:19
Κωλοτούμπες και ο Λαφαζάνης με τον Γλέζο!
Ο Μανώλης Γλέζος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαφαζάνη. Ντροπή! Αυτό έχω να πω. Σαν δεν ντρέπονται Γλέζος και Λαφαζάνης! Αυτό είναι το πολιτικό σχόλιο του αποδυτηριάκια. Ότι δεν υπάρχει τσίπα!

Για σιγά, ρε. Μέχρι τις εκλογές τις προηγούμενες, του Ιανουαρίου 2015, και τις πιο προηγούμενες, του Μαΐου και του Ιουνίου 2012, τι έλεγαν Γλέζος, πρώτη μούρη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Τσίπρα, και Λαφαζάνης; Δίνω την πληροφορία ότι μας έλεγαν «Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ! Ψηφίστε Τσίπρα»!

Και τώρα μας λένε «Μην ψηφίζετε Σύριζα! Μη ψηφίζετε Τσίπρα».

Την έκαναν γυριστή! Έτσι είναι. Γιατί; Επειδή ο Σύριζας ήταν μαϊμού αντιμνημονιακό κόμμα. Επειδή ο Τσίπρας είναι κωλοτούμπας. Μάλιστα. Και οι Γλέζος, Λαφαζάνης δεν έχουν καμία ευθύνη που πρωταγωνιστούσαν σ' ένα προδοτικό, σ' ένα ασυνεπές κόμμα;

Όχι, εμείς είμαστε συνεπείς, λένε οι Λαφαζάνηδες. Παραμύθι.

Βεβαίως ο Τσίπρας δεν μπορεί να ομιλεί για συνέπεια. Είναι ο ορισμός της ασυνέπειας. Άλλο αυτό. Ο Λαφαζάνης και ο Γλέζος από πού κι ως πού είναι συνεπείς; Δεν το ξέρουμε.

Άσε πρώτα να γίνουν, αν γίνουν κυβέρνηση οι σύντροφοι της Λαϊκής Ενότητας, και μετά, ναι, ΜΕΤΑ, θα δούμε αν αυτοί θα είναι... συνεπείς. Το να είναι συνεπής κάποιος στα λόγια, στον αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος, δεν πιάνεται.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Ντιμπέιτ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 09:19