Κομμένο το ρουφιανιλίκι, λέει ο Μπολτ!

Κομμένο το ρουφιανιλίκι, λέει ο Μπολτ!
Θα την πάρεις τη ντόπα γιατί θέλεις να νικήσεις. Ετσι είναι η φτιαξιά σου. Δεν μπορείς να το αποβάλλεις. Πάνω σε αυτή την αγωνία, γιγαντώθηκε η βιομηχανία. Ενα χρόνο τιμωρία έφαγε ο Αμερικανός Τάισον Γκέι για τα φαρμάκια που πήρε. Τα ίδια κοκτέηλ χρησιμοποίησε κι ο Τζαμαϊκανός Ασάφα Πάουελ, μόνο που αυτόν τον έστειλαν σπίτι του 1,5 χρόνο.

Τα πήρε στο κρανίο αυτό το θηρίο, ο Μπόλτ και τα είπε ένα χεράκι στις αρχές. «Γιατί αυτή η διαφορά; Επειδή ο Αμερικάνος συνεργάστηκε. Ωραίο παράδειγμα για όλους του υπόλοιπους». Ο μάγκας σου λέει Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, όχι ρουφιανιλίκι.

Ο Μπολτ μέχρι εκεί μπορεί να το φτάσει, δεν μπορεί να το πάει παρά πέρα γιατί δεν τον συμφέρει. Είναι μέρος του συστήματος. Το ντόπινγκ είναι τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά από το αντιντόπινγκ. Νόμος, για να ρολάρει το γρανάζι. Γνωρίζει ότι όλοι παίρνουν το βοήθημά τους, όμως όπως έλεγε κι ο Πύρρος Δήμας: «Οση ντόπα και να δώσεις σε ένα γαϊδούρι δεν μπορεί να γίνει άλογο».

Το πιο φυσιολογικό για να αντιμετωπιστεί η ντόπα θα ήταν να επιτραπεί. Δεν γίνεται αυτό, γιατί θα ξεχαρβαλωθεί η μηχανή που κόβει το χρήμα.

ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ του γείτονα πηδιέται γράφει, ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014, 10:57