Τέχνη είναι να γνωρίζει ο άντρας πως να συμπεριφέρεται σεξουαλικά στην γυναίκα. Θέλει τη μαστοριά του μέχρι να την καταφέρει, αλλά αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο, όπου δείχνει την κλάση του ο αρσενικός και δίνει τις εξετάσεις του, όταν εκείνη είναι… έτοιμη. Ως σεμνή κυρία περιμένει απ’ αυτόν να πάρει το πηδάλιο, να οδηγήσει την κούρσα. Οπωσδήποτε ο άνδρας θα πάρει ”πρωτοβουλίες” και θα κρατάει το ρυθμό στο αιώνιο ερωτικό παιχνίδι.

Πως, λοιπόν, ο καλλιτέχνης ενεργεί έχοντας την ευθύνη, το κουμάντο στη σεξουαλική διαδικασία η οποία αρχίζει από το άλφα και δεν ξέρει το ωμέγα, ακριβώς διότι σ’ αυτό το έργο δεν υπάρχει τέλος. Τι κάνει ο μάστορας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο έμπειρος άντρας κάνει άνετα τη δουλειά. Χαλαρά. Δίνει ρεσιτάλ. Ικανοποιεί με το παραπάνω όχι μόνο τον ίδιον, αλλά και την παρτεναίρ του. Επειδή διακριτικά μα και τολμηρά, ολότελα αποενοχοποιητικά, την παρέσυρε κι αυτήν στο όργιο. Στο μεθύσι, σε παλμούς που ίσως δεν είχε ξαναβιώσει το κορίτσι. Πως; Μια παρένθεση…

Απευθύνομαι στον εικοσάχρονο. Τον 19χρονο, τον 22χρονο. Στα αγόρια αυτής της ηλικίας, και τους βγάζω το καπέλο, δηλώνω το σεβασμό μου, όμως όταν αναγνωρίζουν ότι δεν… ξέρουν. Πότε, άλλωστε, να προλάβει κανείς να αφομοιώσει, θεωρητικά και βέβαια πρακτικά, το μάθημα το οποίο δεν είναι απλό. Είναι πολυσύνθετο. Μέγιστη μαγκιά, λοιπόν, στα 20, αλλά ακόμα και στα 30 του χρόνια, να παραδέχεται κάποιος ότι στο συγκεκριμένο τομέα ακόμα είναι μαθητής. Ακόμα εκπαιδεύεται.

Αλλοίμονο. Να έχει ξαπλώσει με πέντε και με δέκα μανούλια, και πόσο προχωρημένες είναι κι αυτές ως συμπαίκτριες, για να περνιέται πτυχιούχος ο νεαρός. Και με 20 γυναίκες να βρέθηκε σεξουαλικά, ακόμα είναι πρωτάρης. Επειδή είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να μάθει, αν βεβαίως τον ενδιαφέρει να γνωρίσει και να χαρίσει στην άλλην τις υπέρτατες ηδονές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατ’ αρχάς, ”μυστικό” πρώτο. Η γυναίκα μπορεί να γίνει τρισευτυχισμένη στη συνουσία και χωρίς να φθάσει στον οργασμό. Όπως στο λέω. Κάποιες δεν φθάνουν ποτέ, άλλες πάλι πιάνουν τον έναν οργασμό καπάκι μετά τον άλλον. Λέμε, λοιπόν, ότι και χωρίς να «τελειώσει» η κυρία πιθανότατα να μείνει κατευχαριστημένη. Εξαρτάται από τον άνδρα!

Απαραίτητη υποσημείωση. Ο άνδρας αυνανίζεται και σε δυο λεπτά το πολύ το κατάβρεξε. Βεβαίως, μπορεί να το παρατραβήξει, να το τραινάρει, και η μαλακία του να διαρκέσει περισσότερα λεπτά. Η γυναίκα, όταν αυτοϊκανοποιείται χρειάζεται τουλάχιστον το διπλάσιο χρόνο απ’ όσο ο άνδρας. Μη μπερδεύουμε το χρόνο στον αυνανισμό με το πόσο διάστημα θα κρατήσει η συνουσία, η οποία είναι κάτι περισσότερο από τον οργασμό. Να το πούμε αλλοιώς, δεν είναι μόνον ο οργασμός το σεξ.

Υπ’ όψιν ότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς οργανισμούς, του άντρα και της γυναίκας. Δυο διαφορετικές κατασκευές από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Ο αρσενικός τελειώνει και χρειάζεται χρόνο για να γίνει πάλι ετοιμοπόλεμος. Απεναντίας, η κλειτορίδα λίγο θέλει να ξαποστάσει. Μετά τον οργασμό, άλλωστε, το αίμα στην γυναίκα δεν σταματάει να κυκλοφορεί, γι’ αυτό μπορεί να έχει αμέσως κι άλλον, κι άλλον οργασμό.

Επί του θέματος. Πως ξεκινάει το αφεντικό την οδήγηση που λέγαμε, τη διαχείριση της επιχείρησης  Χωρίς η ντάμα να υποπτευτεί καν πως ο άνδρας παίζει με οργανόγραμμα. Διαβάζει παρτιτούρα. Με κινήσεις προσχεδιασμένες. Ο πολυταξιδεμένος, άλλωστε, πιλότος δεν έχει ανάγκη από κανένα πλάνο. Ξέρει τι να κάνει, εμπνέεται κατά περίπτωση και δρα όπως το επιβάλει το συγκεκριμένο σκηνικό. ”Δουλεύουν” τα δάκτυλά και τα χείλια του και εκείνη θαρρεί πως την ”φτιάχνει”, την ανάβει διότι εκείνη είναι που τον προκαλεί. Ότι η ομορφιά της, η γοητεία της τον κάνει τρυφερό, ερωτικό, αισθησιακό..

Πρακτικά. Τα χείλια του αιδοίου, μέχρι την κλειτορίδα, είναι στη διάθεση του άνδρα, στα δάχτυλα και τα χείλη του. Ζωγραφίζει ο δικός σου, λες κρατάει πινέλο, και πιέζει γρήγορα, κάθετα, διαγώνια. Αλλάζει ρυθμό, πότε χαλαρά, πότε πεινασμένα. Δεν κάνει πίσω επειδή εκείνη σπαρταράει. Επιμένει, όχι στη μονότονη μουσική, όχι μόνο κιθάρα, παίζει και πιάνο, και φυσαρμόνικα. Μια ορχήστρα μόνος του είναι… 

Πρώτα από το εφηβαίο, το τριχωτό, στο βουναλάκι. Πιέζει με την παλάμη του. Αν γλυστρήσει προς τη σχισμή, τον περιμένουν χιλιάδες κρυφά υγρά εκεί να «ξυπνήσουν». Το πέος έχει μόλις 400 νευρικές απολήξεις και η κλειτορίδα τουλάχιστον 6.000! Ο επιστήμων, λοιπόν, δεν αφήνει τίποτα παραπονιάρικο. Την διαλύει. Μέχρι λιποθυμίας.

…………………………………………….

Το σεξ δεν μαθαίνεται στη φούχτα, διάβασε apodytiriakias.gr

ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΥΧΤΑ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης