Έχουν αγριέψει οι αγρότες. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μην την απείλησαν με μπλόκα. Που δεν έκλεισαν τις εθνικές οδούς με τα τρακτέρ. Δεν θα γλύτωνε η συμμαχία Τσίπρα και Καμμένου.

Και πρόσεξε. Με το νταηλίκι του αποκλεισμού των δρόμων, με τα οδοφράγματα, όλοι πάντα ποντάριζαν ότι οι αγρότες αν όχι στο σύνολο, έστω κάτι ψιλά θα κέρδιζαν από τα αιτήματά τους. Σήμερα η δουλειά δεν σηκώνει στοίχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να δώσει ο Τσίπρας όταν δεν υπάρχει σάλιο. Όταν δεν έχει περιθώρια να ρίξει κάποιους άλλους για να ικανοποιήσει τους αγρότες. Έτσι είναι. Η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση όποια παροχή κάνει, αυτή επιβαρύνει άλλους.

Δεν τα δίνει από την τσέπη του ο πρωθυπουργός αυτά που ζητάνε οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι δάσκαλοι, οι γιατροί, οι συνταξιούχοι, οι πάντες. Ούτε ο πρωθυπουργός στην Ελλάδα κυβερνάει ένα κράτος παραγωγικό. Όποιον κοροϊδέψει είναι η δουλειά.

Μόνον για ένα πράμα σηκώνει να ρίξεις τίποτα καπίκια στον τζόγο, σχετικά με τα μπλόκα σήμερα των αγροτών. Μιλάμε σοβαρά. Να στοιχηματίσει κάποιος ότι ορισμένοι υπουργοί του Σύριζα με τις λιμουζίνες τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Καθόλου απίθανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεχνάμε ότι ο Σύριζα καλούσε τους εργαζόμενους σε απεργία κατά της κυβέρνησης. Στα σοβαρά. Δούλευε τον κοσμάκη στα σοβαρά. Δεν το ‘χαν ρίξει στην πλάκα οι Τσίπρες και Σκουρλέτηδες, δεν σατίριζαν τις αντιδράσεις του λαού απέναντι στη λαϊκιά κυβέρνηση. Γιατί, λοιπόν, να μην το δούμε κι αυτό. Τρακτέρ και λιμό, κατάμαυρες και αστραφτερές, στον αγώνα για το δίκαιο της αγροτιάς.

Υποψίες στον Σύριζα ότι ο Καμμένος… κρύβεται πίσω από τα τρακτέρ των αγροτών, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης