Είμαστε στο περίμενε να γεννηθεί το δεύτερο παιδί του πρίγκηπα Χάρυ και της σταχτοπούτας του, της πολυθρύλητης Μέγαν Μαρκλ. Βεβαίως ”είμαστε” στο περίμενε, όχι ”είναι” στο περίμενε το λατρεμένο ζευγάρι των μμε, διότι κόσμος και κοσμάκης συμμετέχει συναισθηματικά, πάσχει αληθινά για οτιδήποτε συμβαίνει στον Χάρυ και την Μέγκαν. Ποιο όνομα θα δώσουν στην κορούλα τους; Κορίτσι θα γεννηθεί.

Φοβερά πράγματα. Εταιρείες στοιχημάτων παίζουν το όνομα. Δίνουν αποδόσεις ποιο όνομα θα αποφασιστεί από το πριγκηπικό ζευγάρι. Στάνταρ θεωρείται- παίζεται ένα προς τρία- το Φίλιπα, χάρη στον πρόσφατα αποθανόντα παππού του Χάρυ, τον βασιλικό σύζυγο Φίλιπ. Πολλοί ποντάρουν και στο Diana, το όνομα της μακαρίτισσας μητέρας του Χάρυ, στοίχημα με πιθανότητα 5/1. Ακολουθεί το Elizabeth με 10/1. Άλλες επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι των στοιχημάτων είναι τα Allegra, Alexandria, Grace, Emma, Rose, Alice και Victoria.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ήμουνα διευθυντής εφημερίδας θα ζητούσα από τους μαλάκες αναγνώστες μου να προτείνουν όνομα εκείνοι. Είναι ή όχι πρόβλημα λαϊκό το οτιδήποτε αφορά την Μέγκαν και τον λεβέντη της; Είναι και παραείναι. Ασχολείται ή όχι με τους πρίγκηπες και τις πριγκηποσύνες ο λαός; Παρασχολειται. Έστω κι αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι το τίποτα. Το απόλυτα τίποτα.

Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Χάρυ και ο αδελφός του Ουίλιαμ, ο μπαμπάς τους Κάρολος και ο παππούς τους Φίλιππος δεν έχουν κάνει κάτι στη ζωή τους. Δεν φταίνε οι ίδιοι. Η κοινωνία, ο κόσμος, οι κυβερνήσεις δεν τους ζήτησαν ποτέ να κάνουν κάτι. Δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι. Κι αυτοί δεν έγιναν ποιητές, χορευτές, κομμωτές, υδραυλικοί, μεσίτες, ποδοσφαιριστές, ψαράδες, πιλότοι, κηπουροί, μάγειροι. Κάτι τέλος πάντων. Κι όμως. Ο κόσμος και τα μμε ασχολούνται κάθε μέρα με τους τίποτες. Τι είναι αυτό; Είναι η απέραντη, η άπαικτη μαλακία του κοσμάκη.

………………………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιο είναι το ιδεώδες εμβόλιο που πρότεινε ο διαπρεπής επιστήμων στην εφοπλίστρια, διάβασε στο  apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης