Και αποκλείστηκε και έχασε μέσα στο Καραϊσκάκη ένας δυνατός και παθιασμένος Ολυμπιακός, που όμως στα κρίσιμα στοιχεία της ρεβάνς με την Άντερλεχτ, εκεί που χρειάζεται μια ομάδα να βγάλει όχι μόνο ψυχή αλλά και καθαρό μυαλό, η ομάδα του Βελγίου έδειξε ολοκληρωτική υπεροχή. Ο πρωταθλητής είχε το παιχνίδι στα πόδια του στο πρώτο ημίχρονο, όπου έφτιαξε φάσεις και είχε περιορίσει τον αντίπαλο. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με ευθύνη του Ολυμπιακού.

Η πρόκριση πέταξε, γιατί ο Ολυμπιακός προδόθηκε από το άγχος του. Είχε σχεδόν παραδοθεί μοιρολατρικά στην Άντερλεχτ που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη… λιποθυμία του Ολυμπιακού. Δεν είναι υπερβολή να πεις ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, ειδικά στην παράταση, περίμεναν από τον Θεό να τους σώσει. Αντίθετα, οι παίκτες της Άντερλεχτ γεμάτοι αυτοπεποίθηση ζητούσαν μέχρι να ξεβρακώσουν τον Ολυμπιακό. Να φτάνουν στην περιοχή του και να τον απειλούν, να τον πιέζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν ανάποδα για τον Ολυμπιακό που δεν έβγαλε τουλάχιστον ένα γκολ που δικαιούταν στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε 1-0 με πέναλτι εντελώς ανύπαρκτο από τον διαιτητή λες και τον είχε ορίσει η ΕΠΟ. Και πριν δώσει το μαϊμού πέναλτι το κοράκι όφειλε να αφήσει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες σε μια φάση αλά κόκκινη στον Μποτία, όπως στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ήταν ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δεν το… είδαν ούτε ο δημοσιογράφος, ούτε ο Μίχος από τα μικρόφωνα του συνδρομητικού. Και οι δυο τους… έψαχναν να βρουν σε ποιο από τα 4-5 χέρια του αράπη της Άντερλεχτ… χτύπησε η μπάλα. Τελικά ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 όταν έφαγε τα δύο γκολ ευρισκόμενος σε κωματώδη κατάσταση. Ήταν έρμαιο της Άντερλεχτ όσο τελείωνε το ματς.

Να αλλάξει μυαλά ο Μαρινάκης, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης