Αυτή η ΑΕΚ που βγήκε στο γήπεδο, χθες στο Αγρίνιο κι έχασε μόνο 2-1, δεν έχει σχέση με την πρωταθλήτρια 2018. Ημέρα με τη νύχτα. Μια άλλη ομάδα. Καθόλου περίεργο, μετά από 11 αγωνιστικές, να βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (Αν λάβουμε υπ’ όψιν τους μείον 3 και 2 πόντους από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα).

Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει καμιά τύχη. Το παραδέχθηκε και ο προπονητής της, ο οποίος… απείλησε αλλαγές, άρα… δοκιμές και πειράματα στη μέση της σαιζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από δυο κραυγαλέες αποτυχίες στο ΟΑΚΑ, με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, θα περίμενε κανείς μια ΑΕΚ απαιτητική, διεκδικητική, τουλάχιστον. Όχι ομάδα κατώτερη από κάθε άποψη του Παναιτωλικού. Χωρίς υπερβολή ήταν ολοφάνερη η διαφορά των δυο αντιπάλων.

Ο Παναιτωλικός με ρυθμό ικανός να πιέζει, να απειλεί, να φτιάχνει ευκαιρίες, να σκοράρει. Η ΑΕΚ πιο αργή και από το replay, με κατοχή της μπάλας ήταν… αμήχανη όταν περνούσε τη σέντρα.

Λευκή πετσέτα πέταξε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Είναι ήδη εκτός κόλπου. Τόσο ενωρίς. Κατάφερε να βρίσκεται στην 6η θέση και κινδυνεύει να χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Με την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο θα είναι έκπληξη να σταθεροποιηθεί ή να βελτιώσει τη θέση της. Μια ομάδα ασθενική, που στην πορεία όλο και περισσότερο βγάζει το σοβαρό της πρόβλημα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης