Πριν από έναν χρόνο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε δημόσια ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ. Ότι δεν μπορεί άλλο να πληρώνει, ότι θα βάλει ακόμα 20 εκατ., ότι οριστικά έκλεισε ο κύκλος της εμπλοκής του με την ιστορική ομάδα. Τελικά, ο Αλαφούζος δεν έφυγε ποτέ, και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού η ανώνυμη εταιρεία παραμένει συμφερόντων του. Και δεν χρειάστηκε να βάλει τα ακόμα 20 εκατ. στην ΠΑΕ.

Το νέο (;), σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα, είναι ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας Παϊρόζ γίνεται κάτοχος ενός πακέτου μετοχών μικρότερου του 45%, χωρίς να διευκρινιστούν, ούτε από τον ίδιον, ούτε από τον Αλαφούζο, τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για ποιο λόγο επενδύει (;) στον Παναθηναϊκό ο Ασιάτης επιχειρηματίας. Αγάπησε την ομάδα; Ενδιαφέρεται επιχειρηματικά στην Ελλάδα;

– Με πόσα χρήματα ο Παϊρόζ έγινε μέτοχος στην ΠΑΕ;

– Ποιο είναι το επιχειρηματικό του πλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ποια θα είναι η σχέση των δύο μεγαλομετόχων, διότι ο Αλαφούζος παραμένει εν δυνάμει στην ΠΑΕ.

Πέρα από αυτά. Ο Αλαφούζος στην ανακοίνωσή του μιλάει για την «υπόσχεσή του να παραδώσει την ΠΑΕ καθαρή από χρέη». Αλήθεια, επειδή ποτέ δεν έγινε γνωστό υπεύθυνα, ποιο ήταν το ύψος και το… βάθος του χρέους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2012 όταν ανέλαβε ο καναλάρχης. Πόσο «μέσα» είναι σήμερα η ΠΑΕ;

Αν δημοσιοποιηθούν τα νούμερα, τότε θα δοθούν οι ξεκάθαρες απαντήσεις και για την εμπλοκή του Παϊρόζ. Την οποία αμφισβητούν οι οργανωμένοι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία είχε δημιουργηθεί από τον Αλαφούζο, όταν η ομάδα έπρεπε να στηρίζεται στη… λαϊκή βάση.

…………………………….

Δεν υπάρχει κανένας άλλος, εκτός Παϊρόζ, επενδυτής στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης