Στο δικαστήριο ο δικηγόρος θα μιλήσει με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Επιτρέπεται να γίνει σκληρός, ειρωνικός, επιθετικός, αλλά για να μην αδυνατίσει ο νομικός του λόγος η γλώσσα του δεν θα εκτροχιαστεί, δεν θα την κάνει πεζοδρομίου. Το ίδιο ο δάσκαλος, ο ιερέας όταν λέει τις μπούρδες του στο κήρυγμα, ο πολιτικός στα παραμύθια του όταν μιλάει στη Βουλή.

”Τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη… ”. Τι είναι τούτο; Έκφραση από ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναφέρεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

”Ετοιμαστείτε για σκληρό ροκ… ”.  Έκφραση από ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης και αναφέρεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο δε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Καραπαπάς με το όνομα, αμολάει κι αυτός δηλώσεις στον αέρα για κάποιο  ”…  πουλημένο γιουσουφάκι και πισωκίνητο ρουβλοφάγο, ως σωστό ερπετό που είναι σέρνεται στο έδαφος και έχει αναπαράγει όλη τη λάσπη των περιττωμάτων της χώρας”.

Σκάει δωροδοκία, έτσι υποστηρίζουν οι μεν, οι δε την αρνούνται, και όλοι μιλάνε καφενειακά, για να μην το φθάσουμε στα πορνεία και τους τεκέδες της προπολεμικής εποχής. Ο Άρης με δημόσια τοποθέτηση του απευθυνόμενος στον ΠΑΟΚ λέει ”Τα ρούβλια σας δεν περνάνε… ”. Ο ΠΑΟΚ δηλώνει πως στην υπόθεση, που είναι σκέτη σκευωρία, μπλέκεται πρόσωπο του Ολυμπιακού. Ο Καραπαπάς, που κάνει λόγο για φουστιές σε βάρος του Ολυμπιακού, τα βάζει με κάποιον για τον οποίον γράφει ”… η ζωή σου σε έκανε ροζ κανίς, πρόσεχε αδερφούλα μην σε τραβήξουν σε άλλες κατευθύνσεις τα δυο αφεντικά σου και σε χωρίσουν στα δυο…”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ αυτών τα χέρια είναι το ποδόσφαιρο. Σ’ αυτούς που συνομιλούν δημόσια με γλώσσα που κάποιοι κουτσαβάκηδες στην Αθήνα του 1880 θα ντρεπόντουσαν.

………………………………………………………..

Πλήρωσε ακριβά το πάθος του για τις γυναίκες, διάβασε στο apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης