Τελείωσε το ματσάκι του Ολυμπιακού στο Burnley και οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας χειροκροτούσαν. Όπως έκαναν και στη διάρκεια του αγώνα- ρεβάνς. Περίεργο; Κάθε άλλο! Μα, η ομαδούλα τους αποκλείστηκε. Έχασε από ανικανότητα μία μοναδική ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Απέναντι σ’ έναν θλιβερό Ολυμπιακό.

Άσχετο. Καμία σχέση. Το χειροκρότημα από τους Άγγλους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ, όχι μόνο οπαδούς, μάλιστα σε έκδοση made in Greece, έπεσε διότι η Μπέρνλυ ικανοποίησε τον κόσμο της. Αυτό, πρωτίστως, ήθελαν οι οπαδοί από τους ποδοσφαιριστές. Πρώτα την αγωνιστικότητα τους και μετά το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες, λοιπόν, της Μπέρνλυ πάλεψαν και επειδή προσπάθησαν μ’ όλες τις δυνάμεις τους, γνώρισαν το επιβραβευτικό και θερμό χειροκρότημα. Και μετά το γήπεδο, σειρά είχε η πάμπ.

Στο ποτό επάνω οι Άγγλοι οπαδοί το ‘ριξαν στη κριτική. Απόλυτα ευχαριστημένοι. Πώς πήγε η ομάδα, τι έκανε ο κάθε παίκτης, αν έκανε σωστό κωουτσάρισμα ο προπονητής τους. Ευχαριστημένοι, λοιπόν, διότι η ομάδα τους δεν κρύφτηκε στο γήπεδο. Δεν αδιαφόρησε. Δεν έψαξε κωλομπαρίστικα το αποτέλεσμα, όπως ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη, χειροκρότημα έπεσε και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο γήπεδο, με τη λήξη του παιχνιδιού. Γιατί; Για ποιο λόγο; Θα περίμενε κανείς να ήταν καταστεναχωρημένοι οι φαν της ελληνικής ομάδας για την άθλια εμφάνιση της.
Όχι! Το χειροκρότημα, αλλά και τα σημερινά πρωτοσέλιδα, έπεσαν γιατί ο Ολυμπιακός προκρίθηκε. Αδιάφορο πώς. Άσχετο πώς. Το αποτέλεσμα μετράει στον φουκαρά. Σ’ αυτόν που δεν έχει απαιτήσεις. Σ’ αυτόν που δεν τα περιμένει όλα από τον εαυτό του. Σ’ αυτόν που δεν πιστεύει στις δυνατότητες του.
…………………….
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης