Για μεγάλη… δικαίωση μίλησε ο Μαρινάκης αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν. Τη νίκη- πρόκριση του Ολυμπιακού με 3-1. Έχει μία… δικαιολογία ο μεγαλομέτοχος να λέει… απίθανα πράγματα, εκτός ποδοσφαιρικής λογικής. Και γιατί μίλησε λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι, άρα ήταν κάργα ενθουσιασμένος, και γιατί απευθύνεται στον κόσμο.

Δυστυχώς! Η κουβέντα προς τον κόσμο, άλλοι τον λένε λαό, δεν έχει καμία σημασία. Καμία αλήθεια. Ό,τι λέει, πολιτικός είναι αυτός ή όχι, το έχει για πέταμα ο σοβαρός ακροατής, ακόμα κι αν είναι πιστός ομάδας, κόμματος, θρησκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κτυπάει το πέναλτυ ο Φορτούνης και κάνει το 3-1. Αν το έστελνε άουτ. Αν απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ο Μαρινάκης δεν θα μιλούσε για… δικαίωση τεράστια, για πρόκριση μυθική, για… πλάνο που υλοποιείται στον Ολυμπιακό.

Ώστε έτσι, λοιπόν! Επειδή είμαι οπαδός θα παριστάνω τον μίστερ πίτουρα και θα συμφωνήσω ότι ένα σουτ, από στημένη φάση τα ορίζει όλα. Το παρόν, το μέλλον. Όχι, κύριε, και δεν απευθύνομαι στον Μαρινάκη, αλλά στον κόσμο, που τον λένε λαό.

Την Λαμία θα την κερδίσει αύριο στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός; Βεβαίως! Δεν αποκλείεται να της ρίξει και μία πεντάρα. Όπως και να μείνει στο «Χ». Μπάλα είναι αυτή. Να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο 92, να κτυπήσει πέναλτυ στην εξέδρα. Κι αν τα καπρίτσια της μπάλας πούνε ”Όχι” στη νίκη του Ολυμπιακού με την Λαμία, αυτό σημαίνει πως δεν… δικαιώνεται το πλάνο κτισίματος μεγάλης ομάδας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ίδιο τσουβάλι, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης