Μέχρι πότε θα κάνει πειράματα ο... προπονητής;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 11:25
Μέχρι πότε θα κάνει πειράματα ο...  προπονητής;

Σήμερα Τρίτη η εθνική ομάδα, αυτό το περίεργο τσούρμο ποδοσφαιριστών που μόνο ομάδα δεν μοιάζει, αντιμετωπίζει την Αρμενία. Το παιχνίδι είναι κανονικό, όχι πειραματικό, όχι προετοιμασίας, έτσι ώστε να δίνεται μια ακόμα ευκαιρία στον προπονητή να κάνει... δοκιμές. Να χρησιμοποιεί άλλους παίκτες, να αλλάζει ρόλους σε ίδιους παίκτες, να ζητάει κόντρα πλάνα τακτικής σε αγώνες ίδιας δυσκολίας.

Το τρένο ξεκίνησε, τα προκριματικά άρχισαν και ο λογαριασμός γράφει. Κερδίζει η ομάδα, βάζει τρεις βαθμούς στο σακούλι. Δεν κερδίζει, βολεύεται με έναν βαθμό ή τελειώνει ακόμα ένα ματς άποντη.

Υποτίθεται ότι ειδικά ο Άγγελος Αναστασιάδης, ακριβώς επειδή είναι Έλληνας κι όχι αναχωρητής από τα εγκόσμια, γνωρίζει αρκετά τους διεθνείς παίκτες ή τους υποψηφίους να πάρει στην εθνική. Τι κόλπο είναι αυτό να... πειραματίζεται ακόμα τόσο σε παίκτες όσο και στην τακτική. Αδικαιολόγητος είναι.

Στο μεταξύ, από αγώνα σε αγώνα η ομάδα είναι από μαύρα χάλια στα πολύ μαύρα χάλια. Τι να μας πει ο πλέον αρμόδιος και ο πλέον υπεύθυνος; Ότι ακόμα ψάχνεται. Ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο σταθερό σχήμα. Αλλιώς να ξεκινάει η εθνική με τη σέντρα και ύστερα από μισή ώρα, μετά το ημίχρονο, να παίζει λες και στο γήπεδο βλέπουμε άλλη ομάδα.

…………………………………..

Αυτό που δεν γράφτηκε στο συμβόλαιο του Άγγελου Αναστασιάδη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 14:28