Μία αρκετά καλή βραδιά η χθεσινή με τα τρία παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Ένα γεμάτο τετράωρο για όσους υπάρχει το ποδόσφαιρο ως χαλαρωτικό, ως ξεχαστικό. Για όσους, τέλος πάντων, χρησιμοποιούν την μπάλα για αντιμνημονιακή θεραπεία.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα στην έδρα του, έχασε με 1-0 ένα δικό του παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός, πολύ καλύτερος από την αντίπαλό του, απέτυχε κι αυτός να κάνει γκολ και βίωσε μία χρήσιμη ήττα 2-0. Ο ΠΑΟΚ, ασφαλώς όχι στα καλύτερά του, βούτηξε αυτός το «2» στην Τσεχία. Τι άλλο, τι περισσότερο να περιμένει κανείς με το τηλεκοντρόλ στο χέρι μία ψυχρή νύχτα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποδοκιμασίες στο Καραϊσκάκη. Επόμενο. Ο κόσμος πάντα στέκεται στο αποτέλεσμα. Έχασε η ομάδα, δικαιολογημένο το «ουου…». Ένας άσχημος Ολυμπιακός δεν θα άκουγε μπινελίκια αν τέλειωνε το ματσάκι με τρίποντο. Έτσι είναι ο όχλος. Πάντα. Κι έτσι θα ‘ναι πάντα, γι’ αυτό πιάνεται κορόιδο, γι’ αυτό μασάει δικαιολογίες. Μια ζωή.

Βαρύ πράμα για τον Ολυμπιακό να χάνει δεύτερο σερί παιχνίδι. Το πιο ζόρικο ότι χαμηλώνει σαν ομάδα, διότι δεν σκόραρε ενώ έκανε ευκαιρίες. Το κλασικό χαρακτηριστικό της μικρής ομάδας, να μην κερδίζει και στην έδρα της παρότι υπερέχει.

Έκπληξη ο Παναθηναϊκός. Θύμισε τον παλιό ευρω-Παναθηναϊκό, έστω με αντίπαλο σε πολύ κακή ημέρα. Μετράει η αποτυχία, όμως. Όχι τόσο για τα δύο γκολ που έφαγε, όσο γιατί δεν σκόραρε. Επιτέλους! Οι ευκαιρίες δεν δίνουν πόντους, ούτε τις κάνεις για να μην τις αξιοποιείς. Απεναντίας, η έλλειψη αποτελεσματικότητας καταγράφεται στα μείον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχόλιο για τον ΠΑΟΚ είναι πως αυτοπροσδιορίζεται πολύ κάτω από τα όριά του αν μένει ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Νίκησε 2-1, όμως αν παίζει έτσι όπως με την προβληματική αντίπαλό του, τότε θα χάνει αύριο από ομάδες που θα βρει στον δρόμο του.
……………………………
Η ζημιά της ΑΕΚ με τον Πέκχαρτ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης