Στόχος του Ταβλαρίδη και όποιου έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό δεν είναι να τον υποβιβάσει, αλλά να πάρει τα λεφτά του. Αυτά που του χρωστάνε. Κι όχι μόνον δεν του τα δίνουν, αλλά και τον δουλεύουν.

Γιατί, αλήθεια, ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου έφθασε στην καταστροφή; Εντελώς ξαφνικά! Κάτι προέκυψε εκτός… προγράμματος. Κάποια σκέψη που δεν υπήρχε καν μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγαλομέτοχος, άλλωστε, δεν είχε δείξει πώς έχασε τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ, μέχρι που εντελώς απροειδοποίητα, απρόβλεπτα, είπε ότι γι’ αυτόν τελείωσε ο Παναθηναϊκός. Σα να εγκατέλειψε στην τύχη του ένα ακίνητο από κληρονομιά, από την προσωπική του περιουσία, άρα δεν έχει καμία υποχρέωση σε κανέναν. Δεν είναι υπόλογος σε κανέναν.

Και όπως έγραψαν τα «Νέα» του Μαρινάκη «Ήταν μία γενναία απόφαση του Αλαφούζου αυτή…». Να παρατήσει, δηλαδή, τον Παναθηναϊκό στην επιτροπή σωτηρίας των παλαιμάχων.

Ψάχνεται ο κόσμος. Και τον πνίγει η υποψία. Μήπως παίζει σχέδιο αναιτιολόγητο πώς να βγει από το λούκι η ΠΑΕ. Και στο σχέδιο κυρίαρχη σκοπιμότητα, προτεραιότητα είναι ο υποβιβασμός. Να χρεωθεί ο κάθε… Ταβλαρίδης την αφαίρεση βαθμών και ως εκ τούτου τον υποβιβασμό, λόγω ανεκπλήρωτων οικονομικών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………
Το κόλπο «Περάστε πρώτη του μηνός…» και στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης