Πώς να δεχθεί η κυρία το κέρατο που της φόρεσε ο άντρας της; Είναι η Νο 1 απ’ όλες τις Καρντάσιαν. Η Κιμ Καρντάσιαν, η παγκόσμια σταρ του οικογενειακού reality των Καρντάσιανς. Αναγνωρισμένη περσόνα με επιχειρηματική και κοινωνική δράση. Πάνω απ’ όλα, όμως, για να μην ξεχνιόμαστε, είναι παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Ο πισινός! Και τα δυο ηφαίστεια στο μπούστο, στήθος μακράν το περισσότερο φωτογραφημένο από καταβολής. Από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία. Η τεχνική, η ικανότητα να αποτυπώνει ο άνθρωπος φωτογραφίες στο χαρτί, εδώ και 200 χρόνια περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2014 παντρεύτηκε η Κίμπερλι ή Κιμ, στον τρίτο γάμο της, τον κατάμαυρο ράπερ Κάνιε Ουέστ, έκανε τέσσερα παιδιά μαζί του, και αυτός τόλμησε να την απατήσει. Γίνεται; Όλα γίνονται. Και να την κερατώσει με κάποιο μπάζο. Αδύνατον να είναι καλύτερη της Κιμ.

Πώς να αντέξει τέτοια προσβολή η 41 ετών Κιμ Καρντάσιαν; Γιατί όχι! Αν κάνει τα στραβά μάτια, θα δείξει παγκόσμια πως είναι αληθινή γυναίκα, όχι ένα τηλεοπτικό κατασκεύασμα, ένας πλαστικός άνθρωπος. Αν συγχωρήσει τον εκατομμυριούχο Κάνιε Ουέστ, θα αποδείξει ότι υπεράνω όλων είναι η οικογένεια, τα παιδιά, όχι ο προσωπικός βεντετίστικος εγωισμός της.

……………………………………………………….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ΠΑΟΚ απαγορεύονται οι πανηγυρισμοί, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης