Η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Και λοιπόν; Κι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί με την Λαμία. Άσε τον Παναθηναϊκό, του οποίου δεν ζυγίζει ο αποκλεισμός του από τη Λαμία. Παναθηναϊκός είναι, αλλά πλέον μόνο στο όνομα, στο γήπεδο είναι εκτός κόλπου. Κι όταν αγωνιστικά η Λαμία δεν μειονεκτεί του Παναθηναϊκού, η πρόκριση της καταγράφεται απλά ως μια επιτυχία. Όχι σαν έκπληξη, όπως στην περίπτωση του αποκλεισμού του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, επειδή είναι ΑΕΚ και πρωταθλήτρια, έχει το πρώτο λόγο στις προβλέψεις. Με αντίπαλο την Λαμία στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι το φαβορί. Τι σημαίνει αυτό; Όχι, βέβαια, ότι δεν είναι δυνατόν να πάρει την παρτίδα η Λαμία. Ότι είναι… απαγορευτική η πρόκριση της Λαμίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή ομάδα η Λαμία. Στρωμένη. Κι ότι έφτασε μέχρι εδώ, στους «4» του κυπέλλου, πιστοποιείται η ιστορική της επιτυχία από τη μία και από την άλλη η διοικητική της ανεπάρκεια. Δεν είχε υπομονή, δεν εμπιστευόταν την ομάδα της και γι’ αυτό έλυσε τη σύμβαση με τον προηγούμενο προπονητή (Μπάμπη Τενέ). Στη φώτο από την ήττα της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη.

Βεβαίως η ΑΕΚ χρειάζεται όσο ποτέ και τον αποκλεισμό της Λαμίας και τη νίκη στον τρίτο κατά σειρά τελικό, μετά από τους χαμένους από τον ΠΑΟΚ το 2017 και το 2018. Απώλεια του κυπέλλου αναμένεται να προκαλέσει μουρμούρες, αλλά και ένα μπέρδεμα εν όψει της νέας σαιζόν. Προηγείται η διπλή αναμέτρηση με την εκπληκτική Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης