Κέρδισε η ΑΕΚ. Αυτό μετράει. Εκεί που έφτασε η ΑΕΚ, να κυνηγάει πρωτάθλημα και κύπελλο, μαζί και τη διάκριση στην Ευρώπη, μία είναι η αγωνία. Να φτάνει στη νίκη. Ακόμα κι αν δεν παίζει μπάλα. Ακόμα κι αν χάνει ευκαιρίες σαν κι αυτήν την απίστευτη κι αληθινή με τον Αραούχο.

Γιατί να μην την πατήσει ο Αραούχο! Παικταράδες, γκολτζήδες κλάσεως έχουν χάσει τα άχαστα. Μέχρι που κινδύνευσαν να πάθουν ψυχολογικό σοκ. Δεν θα χάσει ο Αραούχος; Πριν γεννηθεί ο Αργεντινός της ΑΕΚ ο Σκωτσέζος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντένις Λώου σε άδειο τέρμα, μόνος του, δίχως πίεση, σούταρε στο δοκάρι. Να ήταν μονάχα αυτός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να σημαδέψει αρνητικά και ψυχοπλακωτικά τον Αραούχο η… αποθεωτική και κινηματογραφική γκέλα του να «σημαδέψει» το δοκάρι με την μπάλα που μόνη κατευθυνόταν στο πλεχτό. Να τον κομπλεξάρει, δηλαδή. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο σε παίκτη που κατ’ εξακολούθηση για ένα διάστημα χάνει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Έτσι που λες με την ΑΕΚ, που έχει μπει για τα καλά στο τούνελ, το σκοτεινό. Καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, που είναι ξεκάθαρα νοκ-άουτ, και άσε να λένε ότι θα κάνουν… αντεπίθεση. Οι πεθαμένοι δεν ανασταίνονται.

Πήρε το τρίποντο η ΑΕΚ από τον Αστέρα. Άσχετο αν το άξιζε με το παραπάνω. Και να μη δικαιούνταν τη νίκη, σημασία έχει ότι γέμισε το σακούλι με το τρίποντο. Τι έγινε χθες στη Βαρκελώνη; Μια Μπαρτσελόνα των εκατοντάδων εκατομμυρίων μεταγραφών ήταν πτώμα. Των πτωμάτων πτώμα. Όλοι τους μηδέν. Ούτε να αλλάξουν την μπάλα οι παικταράδες της με τη Χετάφε. Τυχεροί που δεν έχασαν και πήραν 0-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος πανάκριβος Κουτίνιο και Ντεμπελέ; Μιλάμε να τους φτύνεις. Σε στεγνό γήπεδο να γλιστράνε και να πέφτουν χάμω.
………………………………
Τώρα όλα τα λεφτά της ΑΕΚ στο χέρι του Χιμένεθ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης