Ποιος διάολο είναι αυτός ο Λούμπος Μίχελ από Σλοβακία που ανέλαβε, λέει, νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα μας τρελάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο άνθρωπος δεν σκέπτεται τίποτα άλλο παρά πώς θα κάνει το πιο απίθανο. Το πιο εξωπραγματικό.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν άνθρωπο να βάζει λεφτά. Τον βρήκε. Αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Κι έναν άλλον που, ΠΡΩΤΟΝ, να γνωρίζει τι είναι ΠΑΟΚ. Και, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, να γνωρίζει πολύ καλά τι είναι ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει να διοικήσει, δηλαδή να οδηγήσει την ομάδα, χρειάζεται απαραιτήτως κι ένα ΤΡΙΤΟ στοιχείο. Να γνωρίζει τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ο Λούμπο Μίχελ ποιος είναι; Όποιος κι αν είναι, ΔΕΝ γνωρίζει τι είναι αυτό που ανέλαβε. Έφερε τον πρώην διαιτητή Κάκο ο Σαββίδης. Απίστευτη επιλογή. Και πριν του αναθέσει κάτι, τι ακριβώς, ίσως και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος να μη γνώριζε, τον έστειλε. Έβγαλε μετά από τη ναφθαλίνη τον Βεζυρτζή, που κι αυτόν ο Σαββίδης δεν ξέρει να τον αξιοποιήσει.

Τέλος πάντων, Κάκοι, Βεζυρτζήδες, Ζαγοράκηδες, Βρύζες, Κούδες, έχουν μια σχέση με την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ. Αυτός ο Μίχελ θα διοικεί με την επιφοίτηση του ιβανείου πνεύματος. Ρε, μπας και ο άνθρωπος κάνει πλάκα κι εμείς οι μ@λ@κ@ς τον έχουμε πάρει στα σοβαρά.
…………………………………..
Γιατί στον ΠΑΟΚ όλοι τα έχουν με τον Σαββίδη και κανείς δεν μιλάει, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης