Ο Καραγκιόζης δεν φοράει κουστούμι. Όχι, δα και κοστούμι ο απατεώνας που κυκλοφορεί ξυπόλητος όλη τη μέρα. Ο Καραγκιόζης δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, δεν κοιμάται σε ξενοδοχεία, δεν έχει μπει ποτέ σε αεροπλάνα. Όλα αυτά είναι εξωγήινες πολυτέλειες για τον κλέφτη, ψεύτη, τεμπέλη, ανεπρόκοπο, το πρώτο συχαμένο λαμόγιο της γης. 

Έχεις ραντεβού επαγγελματικό στις οκτώ και ο άλλος έρχεται στις 11 και 48 λεπτά. Θα κάνεις δουλειά με τέτοιον άνθρωπο; Είχατε συμφωνήσει να παραδώσει το φάκελλο στην τάδε εταιρεία το αργότερο στις 12 του μήνα. Κι αυτός ξέχασε την υποχρέωση του, διαπιστώθηκε μετά ότι δεν θυμόταν και που είχε αφήσει το φάκελλο. Έχεις να κάνει με καραγκιόζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικό καραγκιόζη. Μη σε παραπλανά ότι στο γραφείο του υπάρχει υπολογιστής, χρησιμοποιεί ιδιαιτέρα, έχει επαφές επαγγελματικές με κανάλια, με πολυεθνικές, με υπουργούς. Από κούνια είναι καραγκιόζης. Και ξέρεις γιατί; Τον συμφέρει να νταραβερίζεται λες και έχει συναλλαγές με τον Χατζηαβάτη. 

Πονηρός, λοιπόν, είναι ο Καραγκιόζης. Μουτράκλα που ξέρει πολύ καλά τι θέλει και τι κάνει. Αν σταματήσει να ΄ναι Καραγκιόζης, τότε τελείωσε από την πιάτσα. Και άσε το παραμύθι που πουλάνε οι μεγάλοι και ισχυροί του ποδοσφαίρου, οι μόνιμα διαμαρτυρόμενοι γκραν επιχειρηματίες, καναλάρχες, εφοπλιστές, διαπλεκόμενοι. Τον Καραγκιόζη θέλουν στην εξουσία του ποδοσφαίρου. 

Πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Πότε θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου; Σε ποιο γήπεδο; Με ποιο ρόστερ οι δυο αντίπαλοι; Δεν έχει αποφασίσει ο Καραγκιόζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ, λαχείο η Μπενφίκα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης