Ο Μαρινάκης τα έβαλε με τη διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το λάθος του. Και το πλήρωσε η ομάδα του μία εβδομάδα αργότερα στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε πάλι από τον διαιτητή, αλλά αυτή τη φορά ο εφοπλιστής δεν είπε τίποτα. Γιατί; Επειδή πήρε το μάθημά του.

Ο κάθε Μαρινάκης το ΄χει ραμμένο το στόμα με φερμουάρ, αν το κοράκι όχι απλώς αδικήσει, αλλά και σφάξει την ομάδα του. Γιατί; Γιατί έτσι. Δεν χρειάζεται εξήγηση το πράμα. Αφεντικό στην ομάδα του είναι ο κάθε μεγαλομέτοχος, όχι και εισαγγελέας στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης. Το champions league ανήκει στην UEFA. Συμφερόντων της UEFA και, για να μη λέμε πολλά, δεν είναι αποδεκτό να δυσφημείται το προϊόν της από οποιονδήποτε πρόεδρο κλαμπ. Έστω κι αν δικαίως διαμαρτύρεται ο πρόεδρος, ο οποίος απλώς είναι φιλοξενούμενος στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελειώνει στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και, αντί να κάνει τον σταυρό του ο Μαρινάκης που γλίτωσε το 0-5 ή το 0-6, καταφέρεται εναντίον του διαιτητή. Επειδή δεν έπρεπε να μετρήσει το μοναδικό γκολ της αγγλικής ομάδας.

Έχει δίκαιο ο Μαρινάκης. Κακώς το κοράκι έδειξε σέντρα για τέρμα όχι έγκυρο. Δυο φορές κακώς όμως που άνοιξε το στόμα του ο βοηθός δημάρχου στον Πειραιά. Γιατί άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, άλλο του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου το κατουράνε με το παραμικρό όλοι οι μεγαλοπάραγοντες.

Δεν είναι καλά τα αγόρια και τα κορίτσια της UEFA. Είναι κακά παιδιά. Και έχουν το ελάττωμα να μην κάνουν το κορόιδο, όταν κάποιος πατάει κόκκινες γραμμές. Έχασε προχθές ο Ολυμπιακός στη Γαλλία με πέναλτι που δεν το είδε ούτε ο VAR. Το είδε, όμως, ο διαιτητής. Και ο Μαρινάκης αυτή τη φορά απέφυγε κάθε… σχόλιο. Για να μη δώσει πάλι δικαίωμα στα κακά παιδιά της UEFA που ελέγχουν τη σακούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………………………………………….

Ιβάν Σαββίδης και Μαρινάκης στην Ελλάδα, Jeff Bezos στην Αμερική, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης