Ο Ολυμπιακός «το ‘χει» το γκολ στο Καραϊσκάκη. Με εξαίρεση ένα ματς, την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει σ’ όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μάλιστα όχι μονάχα μία φορά στο καθένα. Θα τα καταφέρει απόψε να στείλει έστω μια φορά την μπάλα στο πλεκτό της τσεχικής Βικτόρια; Το 1-0 είναι αρκετό για να εξασφαλίσει η ελληνική ομάδα την πρόκριση κι έτσι στη συνέχεια να διεκδικήσει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Ένα γκολ χρειάζεται ο Ολυμπιακός; Κι αν δεν το βάλει; Ποιος είναι σε θέση να προβλέψει με βεβαιότητα τι τελικά θα προκύψει στον αγώνα και πώς θα καταλήξει το αποτέλεσμα; Κανένας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν σκοράρει η Βικτόρια; Μήπως, μάλιστα, βάλει πρώτη γκολ και υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια να κυνηγάει δύο γκολ. Το ένα γκολ φθάνει και περισσεύει στην τσεχική ομάδα, αν ο Ολυμπιακός δεν ανταποδώσει ή μείνει στο 1-1.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Πλύζεν η ρεβάνς σήμερα είναι ανοικτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν πολύ μικρές διαφορές, αγωνιστικά. Το παραδέχτηκε ουσιαστικά και ο προπονητής του Ολυμπιακού που ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. 

Στο πρώτο ματς η Βικτόρια με υπέρ της 11-7 τελικές ήταν περισσότερο επικίνδυνη. Ο δε Ολυμπιακός είχε τρύπες στην άμυνα. Ολοφάνερες τρύπες και στάθηκε τυχερός γιατί η Βικτόρια πέτυχε μεν στις διεισδύσεις της από δεξιά κι αριστερά, αλλά οι πλαγιοκοπήσεις της δεν είχαν την τελική πάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι είναι μια άλλη αναμέτρηση, όχι η «συνέχεια» της προηγούμενης την περασμένη Τρίτη στο Πλύζεν. Πιθανότατα η παρτίδα να κριθεί αν η Βικτόρια καταφέρει πάλι να διασπά την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Σε μια τέτοια περίπτωση κάθε ομάδα χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της, διότι προκαλείται σύγχυση και χαλάνε οι τοποθετήσεις της στη γραμμή της άμυνας.

Την περασμένη σεζόν, και με τη Ρεάλ αντίπαλο η Βικτόρια στον όμιλο του Champions League μάζεψε 7 πόντους, ενώ κέρδισε εκτός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μαρτίνς το είπε σοβαρά, αλλά αυτό δεν λέγεται ούτε στα αστεία. «Να προκριθούμε για να κάνουμε δώρο την πρόκριση στον πρόεδρο που έχει γενέθλια». Αν, δηλαδή, ο Μαρινάκης δεν είχε την επέτειό του, ουδέν πρόβλημα να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός. Επιβάλλεται η πρόκριση για να χαρεί ο πρόεδρος. Μάλλον να μη… στενοχωρηθεί αν στραβώσει η δουλειά και ο Ολυμπιακός από καντεμιά, λόγω της… ημέρας, βιώσει τον εφιάλτη του αποκλεισμού.

Στη φώτο, από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

……………………..

Τρελαίνει τον τζογαδόρο η Βικτόρια με τα… τρελά αποτελέσματά της, διάβασε στο apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης