Με Ολυμπιακό δεν έχει αρχίσει το ματσάκι με την Μακαμπί Χάιφα. Το όργιο ενθουσιασμού στις εξέδρες (φώτο) από τους οπαδούς της ομαδούλας, πρωταθλήτριας Ισραήλ 14 φορές. Τον Μωϋσή τον υδραυλικό τον ξέρετε; Πολύ καλό παιδί και πολύ καλός μάστορας να ξεβουλώνει καμπινέδες. Ήταν κι αυτός στο γήπεδο, από κούνια οπαδός της Μακαμπί, αξίζει να σας πω την ιστορία του…

…Πριν ακόμα παντρευτεί ο Μωυσής ήταν καψούρης με χήρα σαραντάρα, τόσο την υπολόγιζε. Τον φωνάζει μια μέρα η χήρα να της φτιάξει τη βρύση στην κουζίνα. Στον καφέ επάνω που τον κέρασε ο Μωϋσής της αμόλησε τον καημό του, ότι την κάνει κέφι. Δεν ήθελε πολλά η χήρα και κατέληξαν στο κρεβάτι. Εκεί έπαθε την πλάκα του το υδραυλικάκι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία ήταν εξηντάρα, τα μαλλιά της ψεύτικα και το σουτιέν της μαϊμού, με μπαμπάκια μέσα και την παρουσίαζε λαχταριστή και πεθυμητή. Μετά την πράξη γεμάτος χαρά ο Μωϋσής κέρασε στο καφενείο όλη την παρέα. ”Γκομενάρα έχω και την χαίρομαι…” τους πληροφόρησε ο υδραυλικός.

Κάθε Κυριακή απόγευμα ο Μωϋσάκος πήγαινε στην γκόμενα. Κι όταν επέστρεφε έλεγε στην παρέα ότι είναι θεά, και την βρίσκει μαζί της. Να μας την δείξεις, του λένε, ποια είναι αυτή η γκομενάρα με την οποία ξεχνάς φίλους και δουλειά; Έτσι τους πήρε μαζί του στο γήπεδο, σε παιχνίδι της Μακαμπί. 

– Που είναι η γκόμενα, Μώζε;… , τον ρωτάνε οι μαλάκες οι φίλοι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

”Καλά, μαλάκες είσαστε!… ” τους λέει ο υδραυλικός. ”Τώρα θα βγει από τα αποδυτήρια η ομαδάρα και θα την δείτε… ”.

Η ομάδα του είναι η γκόμενα του Μωϋσή. Πριν ακόμα βγει στο χορτάρι αυτός ήταν μέσα στην τρελή χαρά. Τόσο πολύ τον έφτιαχνε η γκόμενα. Δεν έπαιζε καλά εναντίον του Ολυμπιακού η ομαδούλα, αλλά επειδή είναι γκομενάρα ο υδραυλικός ήταν μεθυσμένος από τη χαρά του. Δεν κέρδισε η γκομενάρα, τελικά ισοφάρισε 1 – 1 στις καθυστερήσεις, αλλά αυτός δεν σταμάτησε λεπτό να εκσπερματίζει στην κερκίδα με τους άλλους γκόμενους της γκομενάρας.

Και θα πει ο αφελής ότι πιάστηκε κορόιδο ο οπαδός επειδή είναι τρισευτυχισμένος, είτε η γκομενάρα παίζει μπάλα, είτε κυκλοφορεί με περούκα και ενισχυμένο σουτιέν. Δεν πιάστηκε κορόιδο ο οπαδός, είναι κορόϊδο.

……………………………………..

Το καφενείο Μακαμπί Χάιφα δεν τα κατάφερε με το πιο καφενείο Ολυμπιακός, διάβασε apodytiriakias.gr

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης