Ερώτηση. Ποια είναι η πιο πετυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού; Αυτή του Καρίμ Ανσαριφάντ ή εκείνη του Σέρβου Λούκα Μιλιβόγιεβιτς; Και οι δύο μεταγραφές είναι για να κάνουμε ταμείο. Και όταν αγοράζει παίκτες, κι όταν πουλάει παίκτες η ΠΑΕ δείχνει την κλάση της στις μεταγραφές, καταγραφές, απογραφές, διαγραφές, όπως θες να τις πεις.

Λοιπόν, ποια είναι η πιο ωφέλιμη μεταγραφή από τις δύο για τον Ολυμπιακό; Η ερώτηση είναι λάθος! Μιλάμε σοβαρά, δεν λανσάρουμε πρωτοσέλιδο. Ο Ιρανός μόλις χθες έπιασε λιμάνι, άρα δεν κρίνεται ως επιτυχής ή όχι η μετακίνησή του από τον Πανιώνιο. Απεναντίας, η παραχώρηση του Σέρβου στην λονδρέζικη Κρύσταλ Πάλας είναι γεγονός, και οι εκτιμήσεις δεδομένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ανωτερότητά του σ’ όλα τα ταμπλό σε σύγκριση με τις άλλες ελληνικές ποδοσφαιρικές εταιρείες κατέδειξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την επιτυχία να αποχωριστεί τον Μιλιβόγεβιτς έναντι 15 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μ’ αυτήν τη μεταγραφή θα μπορούσαμε να πούμε ότι έστειλε το ακόλουθο «μήνυμα»:

Ξέρουμε να αγοράζουμε παίκτες που ενισχύουν την ομάδα μας. Ξέρουμε να πουλάμε παίκτες με πολύ περισσότερα χρήματα απ’ όσα δαπανήσαμε για να τους αποκτήσουμε.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δίνει παίκτες και κάνει παντελόνι πακέτα που δεν είναι σε θέση να τα εισπράξουν άλλες ΠΑΕ. Η σύγκριση είναι καταλυτική. Ονόματα δεν λέμε, κάποιες μεγάλες στο όνομα ομάδες προσπαθούν να ξεφορτωθούν σαπάκια που είχαν εμφανίσει ως μεταγραφάρες. Και οι παίκτες που φεύγουν από κάποιες ομαδάρες πάνε σε κατώτερα πρωταθλήματα. Όχι όπως ο μόνο 7 φορές διεθνής 26χρονος Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία, ο οποίος είχε αποκτηθεί δανεικός από την Άντερλεχτ το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός αγόρασε το 2015 τον Μιλιβόγεβιτς από τη βελγική ομάδα, η οποία τον είχε πάρει 2,6 εκατ. ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.
…………………….
Γιατί έγινε «μαθητής» ο Μπέντο στον Ολυμπιακό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης