Ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ έχει το επάνω χέρι στη διαιτησία;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 10:15
Ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ έχει το επάνω χέρι στη διαιτησία;
Η διαιτησία προκλητικά και βρόμικα ευνοεί τον Ολυμπιακό. Ποιος το λέει αυτό; Δημοσιογράφοι επαγγελματίες με την υπογραφή τους. Λειτουργοί της ενημέρωσης, οι οποίοι προσθέτουν ότι τα κοράκια αδικούν τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει κι άλλη εκτίμηση, επίσης δημοσιογραφική. Όχι καφενειακή, ούτε με συνθηματολογία εξέδρας. Δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης Συντακτών, με την υπογραφή τους φόρα παρτίδα υποστηρίζουν ότι η διαιτησία σφάζει τον Ολυμπιακό. Ότι η διαιτησία ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η αλήθεια;

Κατ’ αρχάς, γιατί να έχει αξία η αλήθεια! Ποια, δηλαδή, από τις δύο αμάδες που κυνηγάνε το πρωτάθλημα έχει πράγματι σχέση εγκληματικού, συμμορίτικου τύπου με τη διαιτησία; Η αλήθεια που αξίζει είναι άλλη. Ότι η οπαδική δημοσιογραφία στην Ελλάδα παίζει πολύ δυνατά και ολότελα διχαστικά.

Μία δεύτερη αλήθεια είναι ότι μεν στρατευμένοι της… ιδέας Ολυμπιακός και οι άλλοι στρατευμένοι της... ιδέας ΠΑΟΚ δημοσιογράφοι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ! Ότι στο πρωτάθλημα συνεχίζει να δρα συνδικάτο μαφιόζικο που επηρεάζει τους διαιτητές.

Αυτό, όμως, φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει, καθόλου! Και οι μεν και οι δε γράφουν σχόλια πύρινα, άρθρα με… αδιάσειστα στοιχεία για να αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ σπρώχνεται από τις μαυροφόρες, όχι ο Ολυμπιακός είναι που σπρώχνεται. Αυτό είναι το ζητούμενο! Ότι εμάς σφάζουν τα κοράκια, ενώ αβαντάρουν εσάς. Το ότι υπάρχουν επίλεκτοι ορισμοί διαιτητών, όπως υποστηρίζουν οι δύο πλευρές, είναι θέμα ανάξιο προβληματισμού. Αυτό που καίει είναι ότι οι παραγγελιές στους διαιτητές ζημιώνουν τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ.

...............................

Ποιος έχει δίκαιο, Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 11:49