Αυτό το παιχνίδι στην Ξάνθη δεν χανόταν για τον Ολυμπιακό. Από το πρώτο λεπτό κιόλας οι γηπεδούχοι σήκωσαν τα χέρια. Δεν είχαν την παραμικρή απαίτηση για αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του. Άλλαζε την μπάλα εύκολα, δίχως την παραμικρή πίεση από τον αντίπαλο.

Ήταν τέτοιο το σκηνικό υπέρ του Ολυμπιακού, που η όποια αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε πάει περίπατο. Δεν χρειαζόταν, δηλαδή, την ανωτερότητά του για να πάρει τη νίκη. Τόσο ξεκούραστα πήγαινε το έργο για πάρτη του Ολυμπιακού. Κι όμως! Το ημίχρονο πιθανόν να έβρισκε προηγούμενη την Ξάνθη, με μία κλασική φάση για γκολ που βρήκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, αλλά έπαιζε ανεύθυνα. Με μια σιγουριά ότι έτσι κι αλλιώς θα κερδίσει έναν αντίπαλο που ενδιαφερόταν μόνον να αμύνεται, όμως αποτελεσματικά διότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό. Ούτε ταχύτητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός το έκανε ροντέο. Φάουλ, νεύρα, λάθη. Αυτό που δεν τον συνέφερε. Γιατί; Κι όταν η Ξάνθη σκόραρε, έγινε το 1-0, τότε ήταν που ο Ολυμπιακός σχεδόν αποσύρθηκε του αγώνα. Και μετά το 1-1 πάλι η Ξάνθη που κρατούσε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι με θαυμάσια ανάπτυξη, ένα-δυο καπάκι με έναν ακόμα ωραίο συνδυασμό παραλίγο να κάνει το 2-1.

Τελικά, στο ξενέρωτο παιχνίδι, παρά την κρισιμότητά του για τον Ολυμπιακό, το μόνο ευχάριστο, μετά τη… λήξη του αγώνα, ήταν οι σέλφι που τράβηξαν πιτσιρικάδες της Ξάνθης με τον Σλοβάκο παίκτη Γέντρισεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………

Ποιος κρύβεται πίσω από τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης