Δεν υπάρχει το πρώτο ματς με τη Δυναμό για τον Ολυμπιακό. Το 2-2 στο Καραϊσκάκη. Ακόμα και να έπαιζε την αποψινή ρεβάνς με νίκη 2-1 στο τσεπάκι, πάλι ισχύει το ίδιο. Δεν υπάρχει στον λογαριασμό του Ολυμπιακού η προηγούμενη αναμέτρηση. Το τι θα κάνει απόψε στις 22.00 είναι το ζητούμενο. Και το άγνωστο.

Παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων λένε τα δικά τους. Είτε τα εννοούν είτε όχι, πριν από τη γιορτή ή την κηδεία δεν έχει καμιά αξία. Και σημασία. Μετράει τι θα συμβεί τελικά στο γήπεδο. Μόνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραμονές της κόντρας με τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι θα αγωνιστούν για τη νίκη στο όνομα των νεκρών της Θύρας 7. Χθες έδωσαν την πληροφορία ότι απέναντι στη Δυναμό θα παίξουν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε με την ΑΕΚ και βγήκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στον αγώνα μέσα ανατρέπονται, ακυρώνονται επιθυμίες και σχεδιασμοί προπονητικοί. Συνήθως. Η παραζάλη του παιχνιδιού, είτε στραβώσει, είτε κυλήσει πρίμα, δεν αφήνει χώρο να εφαρμοστούν οι εντολές του πάγκου.

Ο Ολυμπιακός ήταν περίφημος για ένα ημίχρονο και διέλυσε την ΑΕΚ, με τη βοήθειά της. Προηγουμένως ήταν εξαιρετικά κακός με ΠΑΟΚ και Δυναμό. Απόψε ποιο από τα δύο πρόσωπα θα δείξει η ελληνική ομάδα στην ουκρανική πρωτεύουσα; Άγνωστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, υπάρχουν φόβοι, υποψίες συγκεκριμένες για τσαμπουκάδες των οργανωμένων οπαδών της τοπικής ομάδας με αυτούς της ελληνικής, στους οποίους έχουν γίνει συστάσεις να κρατάνε συμπεριφορά… τουρίστα. Για επεισόδια πριν αλλά και μετά τον αγώνα η αστυνομία υποτίθεται έχει πάρει μέτρα, που μάλλον δεν κρίνονται αποτελεσματικά.

………………………..

Γιατί στο Κίεβο ο Ολυμπιακός χάνει-κερδίζει την παρτίδα και στην Ελλάδα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης