Σημασία έχει ότι αποτελεί ήδη παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αδιάφορο αν, όπως διέρρευσε, ότι ο ίδιος ζήτησε να παραιτηθεί ή του συνέστησαν να διακόψει τη συνεργασία του. Ουζουνίδης τέλος, λοιπόν, και δεν προβλέπεται στο μέλλον να… επιστρέψει. Όπως π.χ. συνέβη κιόλας με τον Χιμένεθ, τον οποίον είχε αντικαταστήσει ο Έλληνας προπονητής.

Γιατί τελείωσε ο Ουζουνίδης, σίγουρα πρόωρα. Τουλάχιστον τρεις με 3,5 μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η παρουσία του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ «ολοκληρώθηκε» διότι η πρωταθλήτρια έμεινε πίσω στη βαθμολογία… Και διότι δεν κατάφερε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερώτημα στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση, όμως στο ποδόσφαιρο έχει τη θέση του. Μ’ άλλον προπονητή η ΑΕΚ του 2018 θα ήταν καλύτερη και το 2019; Ο καθένας δικαιούται να λέει ό,τι θέλει. Απάντηση οριστική και αξιόπιστη δεν θα δοθεί ποτέ. Εκτός κι αν είναι απάντηση οτιδήποτε στον χώρο της ποδοσφαιρικής φαντασίας. Της εικασίας. 

Στο Champions League η ΑΕΚ έδωσε έξι ματς και υπέστη έξι ήττες. Δικαιολογείται η αποτυχία, οι τρεις αντίπαλοι ήταν με μεγαλύτερα κυβικά. Στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ με Ουζουνίδη στον πάγκο γνώρισε άλλες τρεις ήττες. Με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό εκτός και Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Πώς να δικαιολογηθούν αυτά τα αποτελέσματα, μάλιστα όταν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα 2018-19 εμφανίστηκαν σταθερά βελτιωμένοι σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν.

……………………

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είχε προηγηθεί ανάμεσα σε Ουζουνίδη και Μαρινάκη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης