Τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στα play-off. Και αυτές είναι η εξής μία…, ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς. ΠΑΟΚ, Αστέρας και Ατρόμητος παρουσιάζουν μια αγωνιστική εικόνα που ρίχνει πολύ χαμηλά το επίπεδο ενός τουρνουά, λέω για τα play-off, υποτίθεται της βιτρίνας του πρωταθλήματος.

Τρία παιχνίδια έδωσε ο ΠΑΝαθηναϊκός και εύκολα έκανε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ήταν καλύτερος και τις κέρδισε δίκαια. Κάτι άλλο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίεργη» πορεία είχε ο Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι πολύ φρέσκος, κ@@λ@τικός, αποτελεσματικός. Σε δυο τρεις φάσεις του πρωταθλήματος, όμως, έκανε μια «κοιλιά» που τον άφησε πίσω, που τον έβγαλε έξω από τροχιά αληθινού πρωταθλητισμού.

Ακόμα να σημειώσουμε ότι αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, όπως κατέδειξε στα τρία ματς των play-off, μειονεκτεί διότι αμύνεται και επιτίθεται μόνον όταν έχει την μπάλα. Είναι πρόβλημα αυτό. Όταν, δηλαδή, χάνει την μπάλα, τότε δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο.

Πέρα απ’ αυτό. Το πιο σπουδαίο είναι άλλο. Ο Παναθηναϊκός, αυτός ο πολύ καλός Παναθηναϊκός, σε σύγκριση με τους αντιπάλους του θέλει μεταγραφές! Δεν μιλάω για φιρμάτους της κλάσεως Εσιέν. Για να κάνει το παραπάνω ο Παναθηναϊκός, επαναλαμβάνω αυτός ο ανώτερος στα play-off Παναθηναϊκός χρειάζεται να γίνει «πλήρης» με παίκτες ποιοτικούς και στοχευμένους σε θέσεις που πραγματικά έχει ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ προέδρου και ο γκόμενος του διαιτητή, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης