Όποιος βλέπει με ψυχραιμία και, κυρίως, αντικειμενικότητα τα πράγματα, δικαιολογεί τη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ξεκάθαρα διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Απαράδεκτο το κοράκι, όπως απαράδεκτο και το απαίσιο όνομά του. Άκου Φριτζ.

Ο διαιτητής έβαλε τέλος πριν την ώρα του στο ματς. Όχι οι χούλιγκαν. Άρα, δική του ήταν η ευθύνη. Οι χούλιγκαν μόνο δυο φορές το διέκοψαν, και δεν το έκαναν για άλλο λόγο παρά για να κάνουν ένα ζέσταμα με τα ΜΑΤ. Αν το διέκοπταν για τρίτη φορά, τότε ναι, είχε κάθε δικαιολογία ο κύριος Πριτζ να την φέρει στον Παναθηναϊκό. Να μην τον αφήσει να ισοφαρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν καταδίκασε την… υπέρβαση των κυρίων που στο όνομα της ομάδας του βρήκαν την ευκαιρία να τσαμπουκαλευτούν, για μια φορά ακόμα σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και είχαν δίκαιο τα παιδιά. Όφειλαν με τον δικό τους τρόπο να δείξουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, ο Παναθηναϊκός ακόμα και με Αλαφούζο αφεντικό παραμένει ο κανονικός Παναθηναϊκός που έχει αιώνιο, δηλαδή ισάξιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αφού, λοιπόν, η ΠΑΕ δεν καταδίκασε τα επεισόδια, άρα και τα θεωρεί δικαιολογημένα, ιστορικά και απαραίτητα, πιο σωστά αναγκαία. Όσο για την οριστική διακοπή φταίει ο Πριτζ, Φριτζ, Σβιτζ, όπως λέγεται ο εκτός πραγματικότητας ελληνικής.

………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί δεν παραιτήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, διάβασε στο apodytriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης