Να σου πω από τα πριν το αποτέλεσμα της σφαγής Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Μπα, κατέληξες και μάντης Κάλχας στη μπάλα; Ποτέ. Και, παρακαλώ, μη βρίζετε!

Ύβρις είναι να αποκαλέσεις κάποιον ικανό να προβλέπει το αποτέλεσμα σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Όσο αφορά τους Κάλχες της αρχαιότητος, όλοι τους ήταν αξιόπιστοι. Αστείοι είναι όσοι δίνουν αξία στα… θαύματα των οσίων και αγίων κάθε θρησκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεφύγαμε; Γιατί, όχι; Κουβεντιάζουμε και όπου μας βγάλει η ακυβέρνητη βαρκούλα που την κουμαντάρουμε πονηρά… Τι λέγαμε; Δεν είναι δυνατόν σοφοί άνθρωποι, πολέμαρχοι υψηλής κλάσεως βασιλιάδες θρυλικοί, επιστήμονες που μέχρι σήμερα δεν τους ξεπέρασε ο χρόνος, να είναι όλοι άτομα της πλάκας. Όλοι αυτοί αποδεχόντουσαν κάθε μαντεψιά και κάθε ορμηνιά από τους Κάλχες πριν τον Χριστό. 

Ασφαλώς δεν είμαι νούμερο να δηλώσω ότι η ματσάρα απόψε στη Λεωφόρο από τις 7.30 θα τελειώσει έτσι κι όχι αλλοιώς. Άλλο είναι το προγνωστικό μου. Αν χάσει ο Ολυμπιακός δεν τρέχει κάστανο για τον… ιστορικό Ολυμπιακό. Και το πρωτάθλημα να χάσει, ποια είναι η απώλεια; Όταν έχει στην τροπαιοθήκη του τα περισσότερα πρωταθλήματα. Και γενικά τους περισσότερους τίτλους.

Αντίθετα, αν χάσει ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα είναι σκούρα. Μαύρα είναι. Γιατί; Κλονίζεται το ηθικό των βαζέλων. Μήπως, ρε, γαμώτο, δεν ήλθε η σειρά μας και τούτη τη δόση; Μήπως πάει ζάφτι το μέχρι σήμερα σερί 10Χ10;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………..

Οι μοντέλες βρίσκουν τον έρωτα μόνο με… επιχειρηματίες, διάβασε apodytiriakias.gr

ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης