Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον σε αγωνιστική κρίση και το εύλογο ερώτημα είναι αν πάλι θα «εγκαταλείψει» την ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος Αλαφούζος. Επειδή, όπως ισχυρίστηκε και την προηγούμενη φορά, αδυνατεί να συνεχίζει να βάζει το χέρι στην τσέπη. Είναι δεδομένο πως το οικονομικό θα οξυνθεί στον Παναθηναϊκό, αν η ομάδα βρεθεί εκτός αγωνιστικών στόχων, με συνέπεια να μειωθούν αποφασιστικά τα έσοδα. Όταν, μάλιστα, και εφέτος χάσει τις προϋποθέσεις να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Το ενδιαφέρον του καναλάρχη ξαναζεστάθηκε για την ομάδα, όταν αυτή με φτηνό ρόστερ ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ως αληθινή πρωταγωνίστρια, γεμάτη ενθουσιασμό και θαυμάσια αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιο είναι το παρόν και το αύριο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη συμπλήρωση ενός γύρου στο πρωτάθλημα; Όταν η ομάδα δικαιολογημένα δείχνει να έχει χάσει την αύρα της φανέλας της. Όταν γνωρίζει την ήττα από ΠΑΕ με στόχο να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Είναι και το φιάσκο Παϊρόζ. Το οριστικό τέλος στο σίριαλ του Ταϊλανδού επιχειρηματία (φώτο), ο οποίος αρχικά, Μάρτιο 2018, έκανε επίσημη πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ και στη συνέχεια, Μάιο 2018, συμφώνησε με Αλαφούζο να είναι μεγαλομέτοχοι κατά 50% έκαστος.

Κανείς δεν ξέρει, στο φινάλε αδιάφορο είναι, τι παιχνίδι και για ποιο λόγο έκανε ο κάθε Παϊρόζ, ντόπιος και αλλοδαπός. Το ζήτημα είναι πως στην Ελλάδα η πόρτα είναι ανοικτή στον καθένα τυχοδιώκτη να διαχειρίζεται επικοινωνιακά ένα λαϊκό μέγεθος, όχι μόνον επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ομάδα σε δυσχερή οικονομική σχέση περιπαίζεται δημόσια από σωτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αυτό δεν ισχύει στο εξωτερικό. Ο επίδοξος μεγαλομέτοχος υποβάλλεται σε διαδικασία, μήπως είναι μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, έχει δράση μαφιόζικη κ.ά. Τον συγκεκριμένο Παϊρόζ, ιδιοκτήτη ασήμαντης ΠΑΕ, τον ψάχνουν στο Βέλγιο κι αυτός, αφού δεν κατάφερε να μπει στον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρεται τώρα να αγοράσει τη Δυναμό Βουκουρεστίου. Δεν γιατρεύεται η… αγάπη για την μπάλα.

Άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό πάντα έλεγε πως ο Αλαφούζος στην πραγματικότητα δεν θέλει με τίποτα να αφήσει την ΠΑΕ. Όλα αυτά για αναζήτηση επενδυτή είναι θεατρινισμοί και σκοπιμότητες. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν περπάτησε, Μάιο 2018, και η πρόταση να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια έκανε τη ρελάνς, πήρε τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

…………………………

Αποκάλυψη, πώς έσκασε μύτη ο Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης