Πόσες φορές έπιασε την μπάλα ο τερματοφύλακας της Βίντι στο χθεσινό ματσάκι με τον ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη; Μέτρησα μία φορά μονάχα. Ίσως και ακόμη μία τη στιγμή που είχα πάει για κατούρημα. Επόμενο να χάσει ο υποψήφιος πρωταθλητής Ελλάδος, όταν δεν κάνει κάποιο σουτ, δεν φτιάχνει μια έστω ευκαιρία με αντίπαλο κατώτερο, αλλά πιο επικίνδυνο.

Αλήθεια, ψαχνόμουνα με ποια σκέψη βγήκαν από τα αποδυτήρια οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πάμε για σκοποβολή στο λούνα παρκ, επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, βόλτα στον Δούναβη. Αν είναι έτσι, τότε ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερά στο ίδιο φεγγάρι. Είναι ο γνωστός, ο αιώνιος ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανόν να μην είναι των ποδοσφαιριστών όλη η ευθύνη. Γιατί αγωνίστηκαν χωρίς ηθικό και αυτοσυγκέντρωση, κυρίως χωρίς πλάνο. Έπαιξαν με το σύστημα… ό,τι κάτσει. Και όπως έρθει η δουλειά.

Ολοφάνερο ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε στα σοβαρά το ματς και δεν… ξύπνησε με αντίπαλο ψυχωμένο, πειθαρχημένο στην τακτική του. Η ομάδα της Ουγγαρίας παραχώρησε ελευθερία κινήσεων στον αντίπαλο και γι’ αυτό ίσως ο ΠΑΟΚ συνέχιζε την τσάρκα στο μεγάλο ποτάμι. Κι όταν τέλειωσε το πάρτι τον έβγαλαν ολότελα μουσκεμένο, ακόμα να στεγνώσει (Στη φώτο η γκολάρα της Βίντι).

Δεν πάει έτσι. Δεν αλλάζει ρότα το μαγαζί με συμπεριφορά μοιρολατρική. Να περιμένει το ένα βήμα παραπέρα από την αδυναμία των άλλων, όχι από τη δική του αποφασιστικότητα. Και το πρωτάθλημα να πάρει ο ΠΑΟΚ θα είναι ο ίδιος αν δίνει την ίδια εικόνα, όπως στο 1-0 της Βουδαπέστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απογοητευτικό. Ανησυχητικό. Δύο κολλητές ήττες ο ΠΑΟΚ από τη… Βίντι.

……………………….

Γιατί βοήθησε η Ντουντελάνζ στο 5-1 τον Ολυμπιακό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης