Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018, 09:54
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις μεταγραφές του Ολυμπιακού
Δεν κάνω τον πονηρό, ούτε ποτέ πούλησα μούτρα ότι είμαι βοηθός μάγου και παραγιός προφήτη. Το ‘βλεπα το «2» στο Καραϊσκάκη και όσο με έπαιρνε, το έγραφα έτσι κι αλλιώς. Μέχρι που έφτασε να δηλώσω ότι ψάχνω στην αγορά του στοιχήματος ποιος μπουκ δίνει καλύτερη απόδοση στο «2» ανάμεσα στους παίκτες Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ. Πως!

Αυτό που διαβάσατε. Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε 1-0 κανέναν Ολυμπιακό, αλλά τους παίκτες του. Έτσι είναι. Από τη μια ήταν ο ΠΑΟΚ με τη γνωστή από το περασμένο πρωτάθλημα βασική ενδεκάδα. Και από την άλλη μία ενδεκάδα κατά βάσιν με… επιλογές από τις 20 και πλέον μεταγραφές που έκανε ο Μαρινάκης.

Ώπα, ρε! Στο 92 οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν τρίποντο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ε, δεν τρίτωσε το... καλό, παρότι με ΠΑΟΚ το έργο κράτησε μέχρι το 98.

Ομάδα δεν λες ένδεκα παίκτες, οι οποίοι ακόμα δοκιμάζονται αν τελικά θα αποτελέσουν τον κορμό του Ολυμπιακού... Ομάδα είναι εκείνη που οι παίκτες της έχουν μία… γνωριμία κάποιων μηνών τουλάχιστον, αρκετά παιχνίδια μαζί. Δεν είναι ομάδα εκείνη που δεν έχει προλάβει να ψηθεί, διότι οι παίκτες της, και μεγάλης αξίας να ‘ναι, στην πραγματικότητα δεν λειτουργεί μεταξύ τους η χημεία.

.......................

Ποιος είναι τώρα ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος που απειλεί τον ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018, 11:40