Τρία, ναι, αν χρειαστεί και τρία πέναλτυ θα δώσει το κοράκι. Παλιά ιστορία, από τότε που παίζεται το τόπι στο χορτάρι. Ο μεγάλος, δηλαδή η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο ή εκείνη που είναι περισσότερο εμπορική, έχει ένα φτούκα προ. Επειδή το έργο είναι μπίζνες. Πρώτα μπίζνες.

Να το δούμε… σωστά το πράμα. Τέλος πάντων, μην αγνοούμε το οικονομικό συμφέρον. Ο αόρατος, ο απρόσωπος διοργανωτής ήθελε τον Άγιαξ, όχι τον ΠΑΟΚ. ”Λογικό”, διότι το ολλανδικό κλαμπ τούτη την εποχή είναι στα πολύ επάνω του, κόβει εισιτήρια και στον εξώστη, και φέρνει εισπράξεις στο μαγαζί, στον… αφανή που λέγαμε νταραβεριτζή, όταν στη συνέχεια θα κάνει την αλά θεατρικού θιάσου τουρνέ με τα παιχνίδια στους ομίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο ο διαιτητής θα ευνοήσει τον ΠΑΟΚ, σε μια… δύσκολη στιγμή, αν πέσει με αντίπαλο αντιτουριστικό. Αντιεμπορικό. Γιατί; Όχι, βέβαια, γιατί το ελληνικό κλαμπ έπιασε άκρες με την UEFA. Ο διαιτητής δεν έκανε την αβάντα στον Άγιαξ, ούτε ήταν στημένος από το κράτος των Αθηνών. Την εργολαβία πακετάρησε για λογαριασμό του αφεντικού. Και αφεντικό είναι ο λουφές, ο έχων τη γκανιότα.

Άξιζε ο ΠΑΟΚ να προκριθεί. Αποκλείστηκε, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις, λες κι αυτός προκρίθηκε. Αυτό είναι το μεγάλο όφελος του ΠΑΟΚ, και θα δούμε στην πορεία πως θα το διαχειριστεί. Αν θα το κεφαλοποιήσει. Αυτό είναι το ζητούμενο, μη μείνει στο παράπονο ότι τον έριξαν τα μεγάλα συμφέροντα. Το έχει πει στο θύμα χιλιάδες φορές ο γκάγκστερ στο σινεμά;

– Μη το παίρνεις προσωπικά, μπίζνες κάνω, επιχειρηματίας είμαι, όχι κακοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης