Λίγα, πολύ λίγα τα 2,25 εκατομμύρια ευρώ που πήρε ή θα πάρει ο Παναθηναϊκός για τον Καπίνο. Πολλά, πάρα πολλά τα 2,25 μύρια, σου λέει ο άλλος. Και οι δύο έχουν δίκιο. Με το τι συγκρίνεις μετράει πάντα.

Αν συγκρίνεις με τα 800 χιλιάρικα που πήρε για να σπρώξει Καρνέζη και τα 700 για τον Τζόρβα, τα πάνω από 2 μύρια είναι σούπερ λεφτά. Αν όμως σκεφτείς ότι ο Μήτρογλου πήγε με 15 στη Φούλαμ και ο Φετφατζίδης, που είναι περίπτωση Καπίνο, με 5 στην Τζένοα, τότε τον έπιασαν κορόιδο τον Αλαφούζο και μάγκας είναι ο Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει βέβαια μια διαφορά. Αν ο Καπίνο έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ, αν ήταν βασικός στην Εθνική τώρα στη Βραζιλία, αν και αν, σίγουρα θα έπιανε πολλά περισσότερα, πάνω και από τα διπλά, να μην πω τρίδιπλα. Γι’ αυτό και ο Αλαφούζος τα έχωσε στον Σάντος από τουίτερ, γιατί τον μοναδικό παίκτη της Πανάθας που πήρε στο Μουντιάλ, δεν τον έβαλε λεπτό, να δοξάσει με τη γαλανόλευκη το τριφύλλι και να ανεβάσει το κασέ του, που τον είχε για σπρώξιμο. Άλλο βέβαια που και αγωνιστικά να το έβλεπε κανείς, από τον σκουριασμένο Καρνέζη, σοφότερη επιλογή θα ήταν ο πιτσιρικάς.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο επόμενος που θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης