Ο Σίλντελφελντ γελοιοποίησε τον Αλαφούζο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 17:29
Ο Σίλντελφελντ γελοιοποίησε τον Αλαφούζο
Από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει σταματήσει να κατηγορεί φόρα παρτίδα τον Ευάγγελο Μαρινάκη και να υποστηρίζει ότι με τη βοήθεια του παρασκηνίου παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Ότι παίζει μπάλλα μια εγκληματική οργάνωση, ότι η σακούλα ελέγχεται στη διαιτησία και, τέλος πάντων, όλο το σύστημα δουλεύει για πάρτη του Μαρινάκη.

Είναι δυνατόν να κάνει πλάκα ο Αλαφούζος όταν ο άνθρωπος εδώ και περισσότερο από 3 χρόνια επιμένει σε συγκεκριμένες καταγγελίες, προς ακόμα πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση; Σε καμμία περίπτωση. Θέλω να πω ότι δεν προσφέρεται για αστειάκια και ανεκδοτάκια, σαχλαμαρούλες και μαλακιούλες, αυτή η ιστορία και ό, τι έχει σχέση με το βρώμικο πρωτάθλημα.

Το θέμα της διαφθοράς είναι σοβαρό και δεν αναδεικνύεται έτσι ή, αλλοιώς μονάχα για να το πάρουν κάποιοι οπαδοί της μιας ή, της άλλης πλευράς να πούνε τις ηλιθιότητές τους. Τα χα χα χου χα τους.

Ο μέχρι πρόσφατα σέντερμπακ του ΠαναθηναΛϊκού Γκόρντον Σίλντελφελντ έδωσε συνέντευξη σε Έλληνα δημοσιογράφο και αναφερόμενος στο στημένο πρωτάθλημα της Ελλάδος το... παραξευτύλισε το πράμα. Σίγουρα ο Κροάτης μιλούσε σοβαρά, εννοούσε αυτά που έλεγε, όμως ο τρόπος που τα περίγραφε είναι η απόλυτη γελοιοποίηση των απόψεων και των θέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο θέμα. Στο θέμα της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος.

Ένας διαιτητής λέει ο Σίλντελφεντ, όταν διαμαρτυρηθήκαμε για...

Διαβάστε τη συνέχεια στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 17:38