Παικταράς βαρβάτος ο Μάϊκλ Εσιέν, αλλά τελειωμένος. Και λόγω ηλικίας, και λόγω των προβλημάτων υγείας. Και πάει κόσμος στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθεί διότι ήταν σίγουροι πώς μ’ αυτόν θα πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Και απορεί ο μαλάκας ο αποδυτηριάκιας. Γιατί δεν περιμένουν οι βάζελοι, πρώτα να τον δουν και μετά να το… χαρούν το κελεπούρι; ”Είναι κακός ο αποδυτηριάκιας, σπαστικός, μας την σπάει, δεν μας αφήνει να πανηγυρίσουμε μία μεταγραφάρα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπαστικός είναι ο αποδυτηριάκιας, αλλά κορόιδο εκείνος που νοιώθει τρισευτυχισμένος πριν ακόμα μπουν στο γήπεδο οι παικταράδες Εσιέν, Μπερμπάτωφ, Γιάγια Τουρέ.

Έγραψε ο αποδυτηριάκιας όταν έφεραν τον Εσιέν στον Παναθηναϊκό: «Θα παίξει;». Έγραψε για τον Μπερμπάτωφ: «Θα παίξει;». Έγραψε για τον Τουρέ: «Θα παίξει;»

Λογική η ερώτηση, παράλογη και φαιδρή η χαρά για παίκτη ξεζουμισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάγια Τουρέ, αφού συμπλήρωσε τα 35 δεν… ήρθε στον Ολυμπιακό. «Επέστρεψε» είπαν. Τέτοιες ανοησίες για τον παικταρά από την Ακτή Ελεφαντοστού. Επειδή στα 22 του, μετά από δύο χρόνια στο Βέλγιο κι’ άλλα δύο στην Ουκρανία, το 2005, φόρεσε φανέλα του Ολυμπιακού. Με την ”επιστροφή” ποιος έκανε χάρη σε ποιόν; Ο Ολυμπιακός στον Τουρέ ή αυτός στον Ολυμπιακό; Με το δημόσιο καυγά του μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ με τον Ολυμπιακό θα βγει…άκρη.

Σπουδαίος ο Τουρέ, μετά τον Ολυμπιακό πήγε σε Μονακό, Μπαρτσελώνα, Μάντσεστερ Σίτυ. Τι να κάνει το παλληκάρι ξανά στον Ολυμπιακό, αναρωτιότανε ο κακός αποδυτηριάκιας, στην ηλικία του, και με αποχή από παιχνίδια; Η πουτάνα η κακία δικαιώνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης