Ένας κακός Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ. Ένας επίσης κακός Ολυμπιακός έχασε από τη Ρεάλ. Αυτό ήταν το Final Four για την ελληνική ομάδα. Η αδυναμία της οποίας φάνηκε πανηγυρικά όταν κάποια στιγμή κάλυψε τη διαφορά των 11 πόντων και, μάλιστα, βγήκε μπροστά στο σκορ. Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να κρατήσει το παιχνίδι, επειδή όπως και στον προηγούμενο αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ ήταν ομάδα των λαθών.

Καμία διαφορά δεν υπάρχει σε αυτές τις ομάδες. Κι αν υπάρχει εξαφανίζεται διότι η κρισιμότητα των αγώνων είναι τέτοια που λειτουργεί η ισοπέδωση αξιών. Κερδίζει εκείνη η ομάδα που κάνει τα λιγώτερα λάθη. Εκείνη που δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί, όμως, ο Ολυμπιακός έκανε τόσα λάθη; Γιατί το μεγάλο όπλο της ομάδος, ο Βασίλης ο Σπανούλης ήταν πολύ κάτω από το αναμενόμενο και στα δυο παιχνίδια. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Δεν στέκεσαι στο τελικό αποτέλεσμα, ότι ο Ολυμπιακός έχασε στον τελικό με 19 πόντους κι όχι με 9 και με μισό καλάθι. Όταν το παιχνίδι πλέον τουμπάρησε ήταν επόμενο να γλυστρήσει το σκορ μέχρι το 78-59.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ και υστέρησε ο Σπανούλης στον τελικό της Ευρωλίγκα, γράφει ο apodytiriakias

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης