Έκανε δύο φυματικές νίκες ο Παναθηναϊκός με προπονητή τον Ουζουνίδη κι αυτό έφτανε και περίσσευε για να διαπιστωθεί η μεγάλη… αλλαγή. Ότι η ομάδα… άλλαξε, ότι όλα άρχισαν να… αλλάζουν.

Αυτά ήθελε να ακούσει ο κόσμος, αυτά του πασάρανε οι σχολιαστές της πλάκας που απευθύνονται σε ακροατήριο της πλάκας, και σε κόσμο απελπισμένο για τα μόνιμα χάλια της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο ήταν μια από τα ίδια, εντελώς τα ίδια. Απλά τον βοήθησαν τα αποτελέσματα και βέβαια οι αντίπαλοι για να κάνει αυτές τις νίκες. Και πως είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει μια… διαφορετική και καλύτερη εικόνα από την μια στιγμή στην άλλη. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα κόμικ.

Τι είναι το ποδόσφαιρο, ρε; Ο προπονητής θα κάνει μαγικά, ταχυδακτυλουργικά και η ομάδα θα πάρει τα επάνω της; Μιλάει το γήπεδο, ρε. Και τι λέει το γήπεδο; Ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και έξι χρόνια είναι άουτ. Εκτός κόλπου. Δεν είναι Παναθηναϊκός. Δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Και ουδεμία σχέση έχει στην Ευρώπη με τον παλιό Παναθηναϊκό. Αυτά λέει το γήπεδο. Για όσους βλέπουν. Για όσους δεν είναι υπνοβάτες.

Ναι, αλλά στην μπάλα υπάρχει και… αντίλογος, για να το ρίξουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες. Δηλαδή; Παναθηναϊκός είμαστε, σου λένε. Κανονικά εδώ πέφτουν αυγά στις μάπες. Βεβαίως Παναθηναϊκός είναι, όμως όχι καλύτερος του Πλατανιά. Του Λεβαδειακού και του Παναιτωλικού. Αυτό λέει το γήπεδο. Και οφείλεις να συμφωνήσεις. Ότι ο Παναθηναϊκός μετά το πρωτάθλημα που πήρε το 2010 δεν είναι κάτι άλλο από τον Πανιώνιο και από τον Ατρόμητο, την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία έκπληξη που έχασε 1-0 ο Παναθηναϊκός από τον Πλατανιά. Καμία έκπληξη που ο Παναθηναϊκός βγαίνει στο γήπεδο χωρίς να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Ένα σπάραγμα είναι ο Παναθηναϊκός και πριν τον Ουζουνίδη, και σήμερα. Μια ομάδα για λύπηση. Κι αυτό δεν φτιάχνεται με αυτόν ή τον άλλον προπονητή.

Τις μαλακιές είναι εύκολο να τις σαλιαρίζουν. Ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την σαιζόν με το… καλύτερο υλικό που είχε ποτέ. Ότι θα κάνει μια… νέα αρχή το 2017. Ούτε ο Τσίπρας να τα έλεγε. Ότι ο κόσμος πεινάει, δεν αντέχει άλλο, μόνο αν κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζας, εγώ πρωθυπουργός με Καρανίκα σύμβουλο θα ξελασπώσουμε την Ελλαδάρα ομαδάρα.

Με το ”δικό” του περιστέρι ο Τσίπρας στα Θεοφάνεια, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης