Τελικά, οι άντρες στο βασικό κομμάτι της ζωής που λέγεται σεξ δεν ξέρουν, δεν αποζητούν το καλό. Το καλύτερο. Και το πιο βολικό. Σνομπάρουν την «καλύτερη» ηλικία στις γυναίκες. Την 50άρα και 55άρα που πιθανότατα να αποδειχθεί η ιδανική ερωτική σύντροφος. Την κυρία η οποία έχει ήδη κάνει τον πρώτο κύκλο ζωής, έχει ολοκληρώσει τη γήινη αποστολή της, έγινε σύζυγος, μητέρα. Και πλέον αισθάνεται εντελώς ελεύθερη, απελευθερωμένη, και χωρίς τον κίνδυνο να συλλάβει. Ιδού, το κελεπούρι.

Μετράει ακόμα η γυναίκα της τρίτης ηλικίας. Κάποιες, μάλιστα, δεν αποτελούν αντικείμενο πόθου μόνο των 60αρηδων, 65αρηδων, και βάλε. Τις λιγουρεύονται και 40αρηδες, γιατί όχι και 25αρηδες! Τι το καλύτερο να ζευγαρώσουν σεξουαλικά με την «γριά», την 55αρα, εκείνη που είναι πρόθυμη, αποφασισμένη να δίνει ρεσιτάλ στο κρεβάτι. Και στο κεφάλι της δεν υπάρχει καμία σκέψη για δέσμευση, καμία αγωνία να τυλίξει τον εραστή της, να καταλήξουν σε γάμο. Καθαρό το γήπεδο μπροστά στον άνδρα, κάνει παιχνίδι χωρίς το φόβο να ”μπλέξει”, να εγκλωβιστεί σε μόνιμη σχέση διαρκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσοχή! Η γυναίκα με κανονική σεξουαλική ζωή στα 30 και στα 40 είναι εκείνη που γουστάρει περισσότερο να πάει με άντρα και στα 50 της, και μετά τα 55! Δεν κατεβάζει ρολά εκείνη η γυναίκα με τη σχετικά πλούσια σεξουαλική δραστηριότητα επειδή σήμανε η εμμηνόπαυση, τελείωσαν τα «μηνιάτικα» της. 

Εντελώς, λοιπόν, λανθασμένη η άποψη ότι η γυναίκα περνάει στην αποστρατεία, όταν πλέον οριστικά δεν είναι σε θέση να αποκτήσει παιδί. Ότι έχει τελειώσει ως γυναίκα, υπάρχει μόνον ως γιαγιά, ως θεία. Η πλάνη! Μετά τα 50 η γυναίκα, που αισθάνεται πως έχει ακόμα ζωή, είναι η ιδανική ερωμένη.

Δεν «πεθαίνει» σεξουαλικά η γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση. Όχι, βέβαια! Απεναντίας, γουστάρει περισσότερο στην ηλικία των 50 και 55 και 60! Πανέτοιμη στο ανδρικό κάλεσμα πολύ περισσότερο, και πολύ πιο εύκολα, κύριοι μαλάκες άντρες. Επειδή η κυρία πιθανόν συνταξιούχος πλέον, έχει χρόνο διαθέσιμο και είναι πια μακριά από την ευθύνη φροντίδας των παιδιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η «ηλικιωμένη» γυναίκα δεν διαθέτει ορμόνες ίδιας δυναμικής όπως πριν 10 και 20 χρόνια. Είναι αργόστροφη, δεν ερεθίζεται στο ατάκα και επιτόπου, όπως η 20άρα, η 30άρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η κυρία δεν έχει… ορμές. Ότι έχει μειωμένη ερωτική επιθυμία. Κι αυτό είναι που δεν πρέπει να αγνοούν οι άνδρες, οι… νεώτεροι της. 

Στη φώτο η Μόνικα Μπελούτσι που έχει συμπληρωμένα τα 58 της. Αξίζει όσο τρεις 20άρες, για να κάνουμε ταμείο.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ρουφιανεμένη και ανύπαντρη χήρα, διάβασε apodytiriakias.gr

ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΕΝΗ ΚΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΧΗΡΑ Η ΜΑΝΤΩ | apodytiriakias.gr

   
 

ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΕΝΗ ΚΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΧΗΡΑ Η ΜΑΝΤΩ | apodytiriakias.gr

Τον απατούσε ή όχι τον Δημήτριο Υψηλάντη η Μαντώ Μαυρογένους. Τι ψάχνεις να βρεις μετά από 200 χρόνια. Κι…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης