Πιτσιρίκι ήμουνα με κοντό παντελόνι και άκουγα από το ραδιόφωνο τις Κυριακές τις μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων. Λοιπόν. Ήταν πολύ καλύτερες οι περιγραφές τότε απ’ ό,τι σήμερα. Δεν ήταν καλές, αλλά ήταν πολύ καλύτερες σε σύγκριση με τις σημερινές φτωχαδιές. Και δεν ήταν καλές οι ζωντανές ραδιοφωνικές περιγραφές πριν 50 και 60 χρόνια διότι δεν είχαν ποδοσφαιρικό χρώμα.

Άλλο μεταδίδω ποδόσφαιρο, όπου δεν είναι αρκετός ο ψεύτικος και στημένος δήθεν ενθουσιασμός του σπήκερ, κι άλλο μια παρέλαση, μια αποκριάτικη εκδήλωση, μια προεκλογική συγκέντρωση. Από τον επαγγελματία στο γήπεδο με το μικρόφωνο στο στόμα περιμένεις να είναι μυημένος στο ψυχισμό του ποδοσφαίρου και να έχει συναίσθηση πως απευθύνεται σε ποδοσφαιρόφιλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σα σήμερα 22 Ιανουαρίου, το 1927, έγινε η πρώτη στην Ιστορία από ραδιοφώνου μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. Από το Χαϊμπουρυ του Λονδίνου (φώτο), το Άρσεναλ -Σεφιλντ Γιουναϊτεντ.

Δεν το συζητάμε ότι με τα χρόνια και στην Αγγλία, και σ’ άλλες χώρες βελτιώθηκε η ποιότητα της ραδιοφωνικής μετάδοσης. Και βρήκε το στυλ, διαφορετικό βέβαια στα ευρωπαϊκά και τα λατινοαμερικάνικα γήπεδα.

Στην Ελλάδα μεταδίδουν από ραδιόφωνα και τηλεόραση επαγγελματίες άνθρωποι, όχι κάποιοι στην τύχη από καφενείο, κι ο θεατής θέλει να μειώνει τη φωνή. Να μην τους ακούει. Σε χαλάνε αν τους ακούσεις. Δεν είναι φοβερό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να μεταδίδονται αγώνες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα 50 τόσα χρόνια από την τηλεόραση και στο συγκεκριμένο ζήτημα να είσαι 50 χρόνια σταθερά στη γάμα εθνική. ”Πενήντα χρόνια στην Γ΄ Εθνική!” είναι το προσβλητικό σύνθημα της εξέδρας για την αντίπαλη ομάδα, να μη σηκώσει κεφάλι, να μην ανέβει στην ανώτερη κατηγορία.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Μόδα είναι στα ζευγάρια να τραβούν σε video τις σεξουαλικές επαφές τους, διάβασε apodytiriakias.gr

https://www.apodytiriakias.gr/koinonika/2022/01/20/se-video-travoun-tis-sexoualikes-tous-epafes.aspx

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης