Τι κάνει ο ποδοσφαιρόφιλος όταν έχει να διαλέξει; Την ίδια ώρα, στο Nova ξεκινάει το Ηρακλής – ΠΑΟΚ και στον ΟΤΕ το Αθλέτικο-Μπαρτσελόνα. Πριν συνεχίσουμε την κουβέντα ξεκαθαρίζουμε ότι μιλάμε ποδοσφαιρικά, όχι οπαδικά. Όχι άρρωστα.

Ασφαλώς και το παιχνίδι, το κάθε παιχνίδι, απευθύνεται στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Στους φίλους της μπάλας. Λοιπόν; Μπες στη θέση μου. Να «πάω» Θεσσαλονίκη ή Μαδρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πιο κακός ΠΑΟΚ. Πώς να γράψει το… τοπικό «ντέρμπι» με τον Ηρακλή, όταν ο φιλόδοξος και ανεβασμένος ΠΑΟΚ κρατάει το παιχνίδι σε χαμηλούς τόνους, μακριά από ποιότητα και θέαμα. Κι αυτό γιατί;

Ο στόχος ζαλίζει. Ομάδα, και μιλάμε συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ, που όταν βρεθεί ψηλά, παραπατάει. Πριν συναντηθεί με τον Ολυμπιακό, όπου θα είχε την ευκαιρία να τον πλησιάσει, ο ΠΑΟΚ έβγαλε τις ψυχολογικές αδυναμίες του γενετικού του κώδικα.

Κόντρα στον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ όφειλε να προσθέσει στο εκτόπισμά του, στην παρουσία του στο πρωτάθλημα. Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Τι έγινε; Η παοκάρα, που έκανε με οφσάιντ το 0-1, ήταν μια από τα ίδια με τον φουκαρά Ηρακλή. Τον συμπολίτη που πολεμάει να γλυτώσει την κατηγορία. Μέχρι και ρωσικά έμαθε ο Ηρακλής για να τα χώσει στον Ιβάν. Σ’ ένα ντέρμπι που δεν βλεπόταν και που ο ΠΑΟΚ αφαιρούσε από τον αγωνιστικό εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ματσάρα στο Αθλέτικο-Μπαρτσελόνα. Το 1-0 έγινε 1-2 και εκτός από τα τρία γκολ που ήταν γεμάτα ποδόσφαιρο, χόρταινες θέαμα ολοκληρωτικό.

Από την επιτυχία εκτός έδρας με τη Σάλκε κατευθείαν στην γκέλα με τον απελπισμένο Ηρακλή. Το γνωστό, το παραδοσιακό εκκρεμές του ΠΑΟΚ. Ο ορισμός της αστάθειας.
………………………………………
Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο για τον Ιβάν Σαββίδη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης