Πισώπλατη μαχαιριά σε Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ από βουλευτή της ΝΔ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 16:47
Πισώπλατη μαχαιριά σε Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ από βουλευτή της ΝΔ
Δεν χρειάζεται να συστήσει ο Τσίπρας εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των 350 εκατομμυρίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αρκεί να καλέσει τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη. Έχει όλα τα στοιχεία.

Θα σας φανεί παράξενο, αλλά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αυτός που έχει καταγγείλει πρώτος το 2011 το σκάνδαλο με ερωτήσεις στη Βουλή και συνεντεύξεις του χωρίς όμως να καταφέρει να το σταματήσει.

Ίσως γιατί κανείς δεν πίστευε τότε ότι τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, θα λογοδοτούσαν για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Την περίοδο εκείνη, ο Αυγενάκης ήταν βουλευτής του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη και εκτός από τη ΝΔ, στην οποία ανήκει και πάλι σήμερα, κατήγγειλε και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά.

Όπως ανέφερε σε ερώτηση του προς τον υπουργό Εσωτερικών «...υπάρχουν και εν αναστολή πολιτικά κόμματα, όπως για παράδειγμα η Πολιτική Άνοιξη, τα οποία επίσης έχουν λάβει δάνεια, που δεν είναι σαφές εάν έχουν εξυπηρετηθεί», ενώ «...σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο εν αναστολή κόμμα χρηματοδοτήθηκε...


Διαβάστε τη συνέχεια στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 16:47