Περισσότερα από 50 χρόνια στη νύχτα. Κι όμως, δεν βρίσκεται άνθρωπος με κακή κουβέντα στο στόμα για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ήταν ο καλός άνθρωπος. Η ψυχούλα. Δεν κρατούσε κακία. Μια φορά, ένα μεγάλο όνομα, συνάδελφος τραγουδιστής, του ζήτησε να δουλέψουν μαζί το προσεχές καλοκαίρι. Συμφώνησε. Έδωσαν τα χέρια. Επόμενο ο Τόλης να μην κάνει άλλο σχέδιο για τη συγκεκριμένη περίοδο. Την τελευταία στιγμή ο «συνάδελφος» τραγουδιστής χαλάει τη συμφωνία και ο Βοσκόπουλος μένει ρέστος. Όλα τα άλλα μαγαζιά είχαν κλείσει τα σχήματά τους. Πώς αντέδρασε ο Τόλης;

Σα να μην έγινε τίποτα. Δεν το κράτησε μανιάτικο. Δεν άλλαξε καν τη συμπεριφορά του απέναντι στον συγκεκριμένο «συνάδελφο». Αυτός ήταν ο χαρακτήρας του, δύσκολο να αλλάξει. Αυτό, άλλωστε, ισχύει στον καθένα. Έτσι και με τον Βοσκόπουλο, και να ήθελε δεν μπορούσε να σκοτεινιάζει την ψυχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννήθηκε στην Κοκκινιά Ιούλιο του 1940 ο Τόλης Βοσκόπουλος και πήγαινε για ηθοποιός. Στα 18 του κιόλας είχε ανέβει στο σανίδι του θεάτρου, και στα 23 έπαιξε στην πρώτη ταινία. Μέχρι που να το πήγαινε ως ηθοποιάκι της σειράς; Βρήκε τον δρόμο όταν ανακάλυψε την τσιγγάνικη φωνή του και τον εαυτό του στη σχέση του με την πίστα. Έγινε ο πιο ερωτικός, μα και πιο αγαπησιάρης τραγουδιστής στην Ελλάδα. Η απόλυτη βεντέτα. Μακράν η πρώτη φίρμα στις δεκαετίες ’70 και ’80.Τον παραδέχονταν οι πάντες στο συνάφι του, τραγουδιστές και συνθέτες.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο ανεπανάληπτος, όπως είναι ένα από εκατοντάδες τραγούδια του, έκανε το πρώτο σουξέ το 1968, το «Αγωνία» του πολύ σπουδαίου Γιώργου Ζαμπέτα. Παντρεύτηκε 4 φορές. Στα 20 του την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη του ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού (1931-2005). Με την ευκαιρία: Η αδελφή της Αλέκα Στρατηγού (1926-1989) είχε παντρευτεί τον κατά δέκα χρόνια μικρότερο της Ανδρέα Μπάρκουλη (1936-2016).

Δεύτερος γάμος του Βοσκόπουλου το 1973 με την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη του Μαρινέλλα (1938). Τρίτο στεφάνι με την Τζούλια Παπαδημητρίου και το 1996 ο τέταρτος γάμος με την ηθοποιό και πολιτικό Άντζελα Γκερέκου (1959).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βοσκόπουλος ήταν το 12ο και τελευταίο παιδί των γονέων του, που είχαν κάνει 11 κορίτσια. Η μικρότερη αδελφή Γκάρυ Βοσκοπούλου ήταν ηθοποιός.

………………………………………………..

Αποκάλυψη για το νυχτοκάματο του Τόλη Βοσκόπουλου, διάβασε apodytiriakias.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης